Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon 75-peli aloitetaan varmalla heti ensimmäiseen lähtöön. Polara pystynee pitämään keulat ykkösradalta ja hyvässä kunnossa oleva ruuna olisi siittä vaikeasti lyötävissä. Vihjerivin toiseksi varmaksi otetaan pitkinhampain kuudennen kohtee T.Rex. Tapio Mäki-Tulokkaan huippuruuna on kierroksen todennäköisin voittaja, ja paljon pelattu. Mikäli pelitili kestää suosittelen varmistamaan ykkösradan Edward Ale:lla. Edward Ale pääsee liftaamaan nyt suosikin selässä ja säästämään pätkänsä maalisuoralle. T.Rex:llä koitetaan käytännössä aina muilta karkuun, koska hevonen itse haluaa aina tehdä eroa muihin, eli kiritilat Edward Ale:lle kyllä aukeaa.

Toinen kohde tarvitsee runsasta rastitusta. Ykkös merkkimme on, tukalista lähtöasemista huolimatta, Pekka Korven Qvidja’s First. Jättiyllärinä mukaan An-Valpuri.

Kolmanteen lähtöön laitetaan vain kaksi kovaa, Prada Nights ja Shining Armor. Jos haluaa kolmannen hevosen laittaa niin ilman muuta Bastian, koska Ari Moilanen ja Vermo.

Neljännessä lähdössä Donato E. Voi ihan hyvin vetää lähdöstä maaliin, mutta laukat ovat viimeaikoina pilanneet monta kisaa. Ricocone lienee ansaittu pelisuosikki, mutta ideahevosina Por Nie Rock, joka nauttisi mahdollisesta muiden alun kaahailusta, sekä avoimenluokan Starzinner, suoraan tauoltakin tässä porukassa. Thai Profitilla on tänä vuonna 4 starttia ja 4 totosijaa.

Viidennessä kohteessa ylivauhdin vaara on pikamatkalla suuri, kun Jukka Torvinen lataa Deligtful Momentilla kaiken lähtöön. Ideahevonen löytyy näin takarivistä. Cape’s Caviar kiittää lopussa ylivauhdista.

Viimein kohde pelataan kolmella hevosella. Suosikki Larsman varmistetaan Tuvikerilla ja Julminilla.

Lähtö1: 1

Lähtö2: 1,3,4,9,12

Lähtö3: 5,10

Lähtö4: 3,4,5,6,8

Lähtö5: 1,2,4,7,10

Lähtö6: 3

Lähtö7: 4,5,9. Vihjerivin hinta:37,50e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *