Höllvikens +0,5

KERROIN

2.28
0
pv
0
t
0
min
0
s

 

Ruotsin Superliiga tarjoilee lauantai-iltaan hienoa pelattavaa kun Höllvikens metsästää elintärkeitä pisteitä Växjön vieraillessa Halörhallenissa.

Höllvikens-Växjö (klo 17.00)

Höllvikensin kausi on jälleen toistanut tuttua kaavaa ja hyvin suurella todennäköisyydellä joukkueen pelit päättyvät jälleen runkosarjaan. Ero alaspäin ei kuitenkaan ole vielä kirkossa kuulutettu, joten pisteitä sekin vielä sarjapaikkansa eteen joutuu napsimaan. Viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet kolme voittoa ja edelliset kaksi ottelua Kalmarsundin ja Pixbon vieraana olivat todellisia pommeja. Voitto Helsingborgistakaan ei olisi ollut vääryys joten ”kyläjoukkue” on äitynyt varsin mukavaan vireeseen. Johannes Wilhelmsson ja Pontus Karlsson-Mertell muodostavat muuten todella kapealle ryhmälle todella terävän keihäänkärjen. Kaksikon takana Ted Nivestam on alun shokin jälkeen sopeutunut uuteen sarjaan hyvin ja etenkin Daniel Perssonilta on lupa odottaa paljon parempaa.

Vierailija Växjön kurssi on jo pitkään ollut selkeästi laskemaan päin ja menneellä viikolla joukkue putosi jo ulos kahdeksan parhaan joukosta. Viidestä viime ottelusta alla on voitot ainoastaan jumbo-kaksikosta Warberg-Visby. Vipers on tällä kaudella ollut todella ailahtelevainen ja otteet pelien sisälläkin vaihtelevat kuin yö ja päivä. Parhaimmillaan joukkue pystyy pelaamaan todella laadukasta salibandya ja esimerkiksi viimeksi Pixboa vastaan joukkue oli erittäin hyvä. Joukkue on selkeästi laajempi kuin tämän päiväinen vastustaja mutta ei Växjöltäkään aivan huippuluokan pelaajia liiaksi asti löydy. Jesper Sankell, Andre Andersson ja etenkin Markus Jonsson ovat näyttäneet läpi kauden todella haluttomilta ja oikeastaan Vipers ei tällä hetkellä edes ansaitsisi paikkaa pudotuspeleissä.

Höllvikens on ollut viime aikoina todella pirteä ja nyt sillä on jälleen erinomainen paikka napata ennakkoon ei-budjetoituja pisteitä. Växjö on ollut läpi kauden todella aneeminen sekä hajuton ryhmä ja pelillinen käyrä on selkeästi laskusuunnassa. Kauden aiemmat kohtaamiset ovat tasan 1-1, eikä Höllvikens hsitoriankaan valossa ole ollut Växjölle se helpoin pisteautomaatti. Kotijoukkue nappaa vähintään pisteen ottelusta noin 48% arviolla, rajakertoimen piirtyessä 2,08 tuntumaan. in mahtava 2,28 markkinatoppi poimitaan kupongille mukaan.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *