Habo +0,5

KERROIN

1.91
0
pv
0
t
0
min
0
s

Thorengruppen-Habo (klo 20.00)

Sarjanousija Thorengruppenin kausi on ollut monien silmissä iso pettymys, mutta meidän papereissa uumajalaiset saivat ennen kauden alkua täysin suotta suitsutusta osakseen ja kentällä ollaan nähty juuri niin heikko ryhmä kuin osattiin odottaa. Päävalmentaja Daniel Jernberg sai joulun tienoilla monoa takamukseensa ja sittemmin vetovastuun penkin takana on ottanut Magnus Norrman. Norrmanin alaisuudessa Thoren on parantanut peliään ja viimeisistä viidestä ottelussaan joukkue on onnistunut raapimaan pisteitä mukaansa peräti kolmesta. Suurilla odotuksilla ”kotiin” palannut Jonas Svahn on ollut koko kauden täysin pimennossa ja maajoukkueessakin operoineelta sentteriltä on lupa odottaa huomattavasti parempaa. Muuten Thorengruppen on ”onnistunut” hyökkäyspäässä melko laajalla rintamalla Hampus Öhgrenin ja Tobias Bergforsin johdolla.

Habon kausi on ollut likimain täysin päinvastainen kuin illan vastustajalla ja alkukaudella yllättäneen joukkueen kone on viime aikoina alkanut yskiä pahemman kerran eikä Fagerhultin loppukauden ohjelmakaan sieltä helpoimmasta päästä ole. Habo on ollut häntäpääntaistoissa todella vahva kun bottom-4 ryhmistä ainoastaan Höllviken on jättänyt sen kertaalleen pisteittä. Pääluotsi Johan Kihblom on saanut suojateistaan erittäin hyvin irti ja kärkihevosista Tim Andersson-Karlsson, Jesper Ekström, Simon Hedin sekä Tobias Zälle ovat jokainen tehtailleet vähintään 25 tehopistettä mieheen. Hyökkäyspäähän Habo on selvästi sarjan keskiarvoa parempi nippu mutta kolikon kääntöpuolena omissa kolisee ylivoimaisesti eniten koko sarjassa. Ykkösvahti Cyril Haldemann on vielä Sveitsin U23-joukkueen mukana, joten tolppien välissä tänään aloittaa Johan Ringqvist.

Sarjanousijat miehittävät tuttuun tapaan runkosarjan kaksi viimeistä sijaa, joten pelissä on panoksena todella isot pisteet sarjassa säilymistä ajatellen. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Habo oli jatkoajan jälkeen vahvempi maalein 11-10, eikä samanlainen maali-iloittelu tänäänkään olisi suuri yllätys. Pelivoimaltaan joukkueet ovat miltei samalla viivalla, joten kyllä orastavassa nousukunnossa oleva Thorengruppen kotonaan perusteltu ennakkosuosikki on. Aivan kertoimien mukaiseksi me emme kuitenkaan tasoeroa saa ja houkuttelevimmat pelit löytyvät ehdottomasti vierasjoukkueen puolelta. Nostetaan vihjeeksi Habo +0,5 (X2). in tarjoama 1,91 kerroin on markkinoiden kärkeä ja kelpaa viikon alkajaisiksi peleihin mukaan.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *