Huddersfield

KERROIN

2.4
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vakiossa on tällä kertaa tarjolla 500 euron bonuspotti 13 oikein -tuloksille. Valitettavasti bonusvakio osuu haastavalle kierrokselle, josta Valioliigan kohteet ja pelikelpoiset suursuosikit loistavat poissaolollaan.

Jokaisen ottelun perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Brighton-Watford (42-30-28)

Brightonin voitoton putki jatkui viiteen otteluun West Hamin vieraana. Seagulls nousi sentään nopeasta 2-0 tappioasemasta 3-3 -tasapeliin. Tätä ennen joukkue päästi myös kolme maalia Bournemouthin vieraana häviten 3-1. Watford hukkasi puolestaan 2-0 johdon Evertonia vastaan 2-3 tappioon yliaikamaalilla. Tätä ennen Hornets hävisi Aston Villalle, niin ikään 90+ minuutin osumalla. Joukkueen erinomainen vire näyttää siis hieman taittuneen. Ottelusta on lupa odottaa vähämaalista viime aikojen tuloksista huolimatta. Brightonin kurssi on laskenut sen verran, että pelivoimaltaan kaksikko on hyvin lähellä toisiaan. Aloitetaan bonusvakio ohittamalla selvästi ylipelattu kotivoitto.

2: Blackburn-Fulham (35-30-35)

Blackburn jatkoi tappiotonta putkeaan neljään otteluun hakemalla 1-1 -tasapelin Boron kotiluolasta viime perjantaina. Tätä ennen Rovers kaatoi QPR:n 2-1 ja Sheffieldin peräti 0-5 vieraissa. Isossa kuvassa Blackburn on hävinnyt vain 2/14 edellistä ottelua saldolla 7-5-2. Fulham on hyödyntänyt kärkiseurojen kompuroinnin ja noussut vain 3 pisteen päähän suorasta noususta. Viikko sitten lontoolaiset voittivat Huddersfieldin 3-2. Takana on kahdeksan ottelua saldolla 5-2-1, joista puolet on nollapelejä. Vastakkain kaksi hyvässä vireessä olevaa laatujoukkuetta. Lähtökohtana on tasainen ja vähämaalinen matsi, joka on pelattu Vakiossa varsin hyvin kohdalleen. Tämä kohde tekee mieli merkitä umpeen.

3: Brentford-Middlesbrough (60-25-15)

Brentford palasi cup- ja liigatappion jälkeen voittojen tielle tyylikkäästi viime lauantaina. Bees nujersi Hull Cityn vieraissa peräti maalein 1-5. Brentford on pelannut 10 edellistä Championship-matsia saldolla 6-3-1 ja kuuluu ehdottomasti sarjan eliittiin juuri nyt. Boro on ollut viime vuosina myös tuttu näky playoffs-kamppailussa, mutta tällä kertaa umpisurkea alkusyksy pilasi kauden. Joukkue on parantanut otteitaan vuoden lopulta lähtien hurjasti ja pelannut 12 liigamatsia saldolla 6-4-2. Takana on kaksi vahvaa kotiottelua, joista Boro olisi ansainnut 1-1 -tasapelien sijana voitot. Brentford on todella kova, mutta ei sentään yli 60% suosikki. Vakiokansa on merkinnyt ykköstä reilut 70 pinnaa. Ohipeli ei oikein maistu, mutta haetaan vain 16% pelattu tasapeli mukaan.

4: Huddersfield-QPR (46-26-28)

Huddersfield palasi hienon Hull-voiton jälkeen takaisin arkeen ja hävisi Fulhamin vieraana 3-2. Joukkue oli kolme maali takana jo puolessa tunnissa, eikä saanut lopulta kirittyä matsia tasoihin. Viime viikkojen pelivire ei ole ollut paras mahdollinen. QPR on puolestaan hävinnyt kolme neljästä edellisestä ottelustaan sarjan laatujoukkueita vastaan. Viikko sitten tuli kotona kuonoon Bristol Cityltä maalein 0-1. Vieraissa meno on erityisen nuhaista, sillä takana on neljä tappiota putkeen, ja kahdeksan edellisen reissupelin saldo on 1-1-6. Huddersfield on pelivoimaltaan samaa luokkaa ja ansaitsee selkeän suosikkiaseman. Vakiossa ykkönen on jäänyt alle 40 prosentin kannatuksen, joten poimitaan Terrierit alipelatuksi suosikkivarmaksi!

5: Reading-Hull (50-28-22)

Reading oli vuoden 2019 lopulla sarjan kuumimpia joukkueita voittaen neljä matsia putkeen. Nyt paras meno on hyytynyt, sillä Royals ei ole voittanut viiteen matsiin. Viikko sitten joukkue oli vaikeuksissa Cardiffin kotiluolassa, mutta puristi ansaitsemattoman tasapelin. Hull on taistellut koko syksyn ja alkutalven top 10 -sijoituksista. Nyt takana on kuitenkin neljä tappiota putkeen, ja Tiikerit ovat pudonneet jo yli 10 pisteen päähän playoffs-paikasta. Viikko sitten joukkue hävisi rumasti Brentfordille 1-5. Edes xG-lukemat eivät lupaa parempaa, joten alamäki voi hyvinkin jatkua Readingin vieraana. Kotivoitto on pelattu aivan kohdalleen. Reading kelpaa hieman alavireisenä hyvin varmaksi, sillä vieraiden syöksy ei näytä merkkejä hidastumisesta.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


6: Stoke-Charlton (56-25-19)

Stoken komea kolmen ottelun nollapeliputki katkesi tylysti Derbyn vieraana 4-0 -tappioon. Tämä on tuttu tarina koko kauden ajalta: aina kun joukkue näyttää saaneen juonesta kiinni, se alkaa hävitä. Viiden matsin saldo 3-1-1 on kuitenkin lupauksia herättävä. Charlton yllätti kaikki ja kaatoi Barnsleyn todella tärkeässä matsissa viime viikolla. Addicks jäi tosin xG:n mukaan kakkoseksi, eli peliesitykset jatkuivat heikkoina. Charlton on voittanut vain 2/18 edellisestä ottelustaan ja syöksynyt kuukausien ajan sarjan ylemmästä kastista kohti putoamisviivaa. Stoke maistuisi tässä varmaksi, mutta Vakion kannatus on karannut harmillisen korkeaksi. Koska kyse on 500K euron bonusvakiosta, tehdään poikkeus ja jätetään ykkönen piikiksi selvästi ylipelattunakin. Tämä koskee etenkin pienen budjetin lappuja. Lisäarvoa haetaan sitten muista kohteista.

7: Swansea-Derby (44-28-28)

Swansean kausi on edennyt hyvin tasaisesti sijan 10 molemmin puolin. Viikko sitten joukkue haki arvokkaan tasapelin Prestonin kotiluolasta maalein 1-1. Mitään dramaattista sanottavaa walesilaisten nykykunnosta ei ole. Derby on parantanut otteitaan merkittävästi vuoden 2020 alusta. Osasyy on konkari Wayne Rooneyn tulo joukkueeseen. Rams on pelannut kuusi liigamatsia saldolla 4-1-1 häviten ainoastaan tasaisen vieraspelin Lutonille maalein 3-2. Tällä hetkellä Swansea ja Derby ovat pelivoimaltaan avain tasoissa. Vakiokansa on samaa mieltä, sillä ottelun 1X2-jakauma heijastaa lähes identtisesti todennäköisyyksiä. Derby on ollut niin kotiriippuvainen joukkue (vain 1 vierasvoitto), että kakkosen haku tuntuu vähän turhalta. Otetaan kuitenkin risti ykkösen tueksi.

8: Luton-Cardiff (24-29-47)

Sarjajumbo Luton onnistui voittamaan Derbyn edellisessä kotipelissään, mutta viikko sitten joukkue palasi arkeen WBA:n vieraana. Hatters on voittanut vain yhden kymmenestä ottelustaan ja vajonnut todella tukevasti taulukon pohjalle talven edetessä. Cardiff on hävinnyt vain kerran yhdeksän kierroksen aikana, mutta joukkueen menoa rasittavat jatkuvasti vähämaaliset tasapelit. Tällainen oli taas tuloksena viikko sitten Readingin isäntänä. Joukkueella on yhä saumat kuuden sakkiin, mutta Lutonin tasoiset vastustajat on silloin kaaduttava. Cardiff ei ole juuri ylipelattu. Pienillä järjestelmillä jopa varma 2 kelpaa, mutta varsin todennäköinen tasapeli houkuttelee kyllä kukkaron niin salliessa.

9: Nottingham-Leeds (33-29-38)

Nottinghamin seitsemän ottelun tappioton putki tuli päätökseensä viikko sitten Birminghamin vieraana. Forest menetti 0-1 johdon lopulta 2-1 -tappioksi. Nottingham on täysin ansaitusti sarjan nelospaikalla. Joukkue on esiintynyt tasaisen vahvasti koko kauden ja tähtää nousuun. Leeds näytti karkaavan WBA:n kanssa jo kuukausia sitten, mutta kärkikaksikko on kompuroinut käsittämättömällä tavalla joulukuusta lähtien. Viikko sitten LUFC hävisi jopa surkealle Wiganille 0-1. Viidestä matsista on saldona vain yksi voitto, ja tuossakin Leeds antoi Millwallille kaksi maalia eteen. Joukkueen riesana on ollut huono tuuri. Leeds dominoi pelejä xG:n valossa, mutta ei saa palloa reppuun. Vakiokansa ei näe tulosten taakse ja ylipelaa Nottighamia. Betsimarkkinoilla Leeds on lähes 50% suosikki, joten tarjolla on todella herkullinen vierasvarma tai ohipeli Nottinghamista. Perustasoltaan LUFC on selvästi Nottinghamia laadukkaampi, joten pienellä budjetilla jopa varma 2 käy hyvin.

10: Peterborough-Oxford (50-27-23)

Peterborough kuuluu League 1:n kärkijoukkueisiin ja kamppailee ansaitusti nousupaikoista. Takana on mukava neljän ottelun voittoputki, joista kaksi viimeisintä on vieraissa. Oxfordin vire on ollut laskussa joulukuusta lähtien. Joukkue sai varmasti uutta virtaa cup-matseista Newcastlea vastaan: ensin 0-0 -tasuri vieraissa ja viikolla nousu 0-2 -tappioasemasta 2-2 -tasapeliin. Oxford hävisi harmittavasti uusintapelin lisäajalla. Perustasoltaan Peterborough hieman laadukkaampi ja ansaitsee 50% suosikkiaseman. Vakiokansa liioittelee nyt pahemman kerran, sillä ykköstä on merkitty 66%. Hypätään Oxfordin kelkkaan eli ohitetaan kotivoitto.

11: Sunderland-Ipswich (48-28-24)

Valioliigasta monille tuttu Sunderland hakee paluuta Championship-tasolle. Black Cats on ollut vahva koko kauden lukuun ottamatta loka-marraskuun heikkoa jaksoa. Viikko sitten tuli turpiin Portsmouthin vieraana, mutta tätä edelsi yhdeksän tappiotonta ottelua ja kolme nollapeliä. Ipswich on tuttu Vakion ystäville Championshipin alemman keskikastin jyränä. Tractor Boys on niin ikään playoffs-taistelussa pari pistettä Sunderlandin yläpuolella. Takana on kaksi kovaa iskua, sillä Ipswich on hävinnyt sarjan kärkijoukkueille (Peterborough 1-4, Rotherham 0-1) viime otteluissan. Sunderland on perustasoltaan aavistuksen laadukkaampi ja voittaa lähes kerran kahdesta. Joukkue on hävinnyt kotonaan vasta kerran koko kaudella. Vakiossa ykkönen on hieman alimerkitty, joten tarjolla on aivan kelvollinen varma.

12: Wycombe-Bristol R (59-25-16)

Wycombe pitää hallussaan sarjan kakkospaikkaa vahvojen kotiotteluidensa avulla. Wanderers on pelannut kotimatsit saldolla 11-3-1 ja ollut valtavissa vaikeuksissa reissupeleissään. Joukkue on hävinnyt peräti viisi vierasmatsia putkeen. Vierailija Bristol Rovers on pudonnut pahasti kyydistä playoffs-paikkojen suhteen. Joukkue on pelannut cupit mukaan luettuna 12 matsia saldolla 0-5-7. Mikään ei viittaa tällä hetkelle siihen, että kurssi olisi kääntymässä. Wycombe on toki selvä suosikki, mutta kannattaa pitää mielessä Englannin alasarjojen pienet tasoerot. Vakiokansa on odotetusti liioitellut kotivoiton osalta, joten napataan mukaan vain 17% pelattu tasapeli. Bristolin vierasvoitto tuntuu hyvin kaukaiselta ajatukselta.

13: Tranmere-Portsmouth (22-27-51)

Kotijoukkue Tranmere on tällä hetkellä suurissa vaikeuksissa. Rovers on täysin ansaitusti putoamisviivan alapuolella ja rumassa tappioputkessa. Liigatappioiden lisäksi joukkue lanattiin FA Cupissa maalein 0-6 Manchester Unitedin toimesta. Portsmouthin tilanne on täysin päin vastainen. ”Pompey” etenee sarjan playoffs-paikoilla kohti korkeampaa sarjatasoa. Takana on cupit mukaan luettuna jo kahdeksan voittoa putkeen, eli joukkue kamppailee tällä hetkellä useammalla rintamalla. Tasoeroa on niin paljon, että matsissa nähdään tällä tasolla harvinainen 50% vierassuosikki. Portsmouthin pelikannatus on Vakiossa odotetusti liian korkea. Ohitus ei maistu lainkaan, mutta 20% merkityn ristin voi hakea budjetin kestäessä kakkosen tueksi.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Portsmouth olisi pelattava, jos saat sille yli 1,96 (=100/51) kertoimen.

Pelattavia kohteita ovat mm. Huddersfield @ 2,40 (46%), Nottingham @ 3,80 (33%) ja Peterborough @ 2,10 Betway (50%).

Vakio 1

Parhaat varmat: 4:1 Huddersfield, 5:1 Reading, 11:1 Sunderland
Parhaat ohipelit: 1:X2 ohi Brighton, 9:X2 ohi Nottingham, 10:X2 ohi Peterborough

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *