Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vihjerivi pelataan peräti kolmella varmalla ja kaksi kohdetta lyödään läpi. Avauskohteessa Kiikku’s Trooper jäi pois, joten pöytä on katettu Jacques Hyneman:lle. Mikäli Tapsa Perttusen ruuna lähtee voltin kolmoselta ravia, on se hyvin todennäköinen voittaja. Laukkariski on olemassa ja jos varmistella haluaa, kannattaa juoksulangan Kyle Web huomioida ajoissa. Toinen varma on kolmannen kohteen Nemea Kato. Se ei viimeksi Vermossa voinut kovan lopetuksen tehneelle Ready Eagle:lle mitään, kun joutui matkalla ohittelemaan. Edellisessä Vermon startissa se hallitsi mielin määrin keulapaikalta. Nyt sillä on juoksulanka ja hyvät mahdollisuudet edetä jälleen keulaan. Kolmas varma on päätöskohteen Knocking Match. Pikamatkalla nopea avaaja vetänee lähdöstä maaliin. Viimeksi Vermossa se voitti eleettömästi kuolemanpaikalta.

Toinen lähtö pelataan umpeen. Kyseessä on juniori ohjastajien mittelö, missä voi tapahtua kaikenlaista. Ykkösmerkit ovat Queen Diablo ja Mathilde Halm, mutta koska rivillä on kuusi alle 3% hevosta, pelataan lähtö umpeen ja toivotaan yllätystä.

Myös neljäs kohde pelataan läpi. 3-4 vuotiaiden nuortensarjassa Kiikku’s Nea on aloittanut uransa hyvin. Jokimaalla se oli rehti kolmas johtavan rinnalta ja Teivossa se nappasi ylivoimaisen voiton, vaikka lähti kiertelemään 5-ulkoa. Barkov Evo:lla on hyvä lähtöpaikka ja voitto alla Vermosta Tammikuulta. Jack Of All Trades voitti joulukuussa Vermossa johtavan takaa ja jos askeleet osuvat lankulle juoksuradalta, voi se pärjätä tässäkin. Mukana on paljon ihan muutaman prosentin hevosia, joten rastitaan kaikki.

Viidennen kohteen ykkösmerkki on viimeksi Vermossa epäonnistunut Deep Blue Font. Silloin se jouti hakemaan voimalla keulat kierros ennen maalia, mikä varmasti vaikutti sen puutumiseen lopussa. Kunto ei ole kadonnut minnekään, ja samanlaisena kuin Teivossa 24.1. se on nytkin lähellä voittoa. The Dude on kovassa kunnossa ja sijoittuu jatkuvasti hyvin. Lähtönopeuttaan se ei pääse takarivistä käyttämään, mutta kirii kyllä napakasti selästäkin. Ice Wine avaa kovaa ja voi 6-radaltakin painua keulaan. Siitä se olisi paha ohitettava. Anything For You (8%) sai startin alle Forssassa ja voi koneelta valmentajalta parantaa paljonkin.

Lähtö1: 3

Lähtö2: Kaikki 11 valjakkoa.

Lähtö3: 7

Lähtö4: Kaikki 11 valjakkoa.

Lähtö5: 4,6,9,10

Lähtö6: 5 Vihjerivin hinta: 48,40e.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *