Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Porin kierros pelataan kahdella varmalla. Avauskohteen Morison kilpailee taulu täynnä tolppia. Kaustisella Koskelan Akseli heitti sille jo haasteen, mutta ei voinut paremmalleen mitään. Nyt vastus näyttää vielä sopivammalta ja ilman haavereita Morison nähdään voittajakehässä. Neljännessä kohteessa pelataan ohi jättisuosikki Suvionnista. Varmaksi pelataan 22% rastittuna kakkossuosikki Hurman Viesker. Pienellä riskillä luotetaan siihen että Hurman Viesker lähtee ravilla. Juoksulangalta se voi päästä keulaan asti. Siitä se vastailee kyllä tosi rehdisti jopa Suvionnille, joka puolestaan joutuu kiertelemään. Suvionnilla on voltin kolmonen, eikä sekään nyt mikään ravikone ole.

Kakkoskohde pelataan kolmella merkillä. Callela Ikaros alkaa lunastaa potentiaaliaan. Toissakerralla Vermossa se voitti lähinnä lönkötellen keulasta. Edellisessään se sai kiritilat 3-ulkoa vasta maalisuoran alussa, mutta kiri ihan napakasti viidenneksi. Ray Boy tekee tasaisen laadukasta jälkeä juoksulla, kuin juoksulla. Turussa sillä ajettiin kuolemanpaikalle, mistä se hävisi vain keulassa viilettäneelle keulaspesialisti Knocking Matchille. Bond Eagle on noussut hurjaa tahtia sarjoissaan, eikä rajat ole tulleet vielä vastaan. Uumajassakin ykkösiä ja kakkosia napannut ori kuuluu kaikille lapuille.

Kolmas lähtö on tasainen. Niukka suosikki on Bridge Commander, joka on saanut nyt 3 starttia kroppaan tauon jälkeen. Killerillä se jo voittikin keulasata parastaan esittämättä. Winners Lane(6%) on kierroksen maistuvimpia merkkejä. Nopea avaaja saa paikan kärkipäästä ja voi tauon jälkeen startti alla parantaa paljonkin. Lavicii Boko on sijoittunut kolmen sakkiin kovalla prosentilla tänä vuonna. New Grove Waylon sai viimeksi Teivossa voiton, kun sillä haettiin voimalla keulat, mistä se kesti loppuun asti. Xenon Leader oli huippuhyvä suoraan paussilta Seinäjoella. Que Tal on ollut voittajakehässä molemmissa kauden starteissaan.

Viides kohde pelataan leveästi. Jula Netprice oli Vermossa vakuuttava kuolemanpaikalta ja on niukka ykkösmerkki. Arnie’s Emilie tekee välillä aivan kanuunaesityksiä. Parhaimmillaan se voittaa tällaisen lähdön selvästi. Sole Olee (8%) sijoittuu hurjalla prosentilla kärjen tuntumaan. Al’s Boozy Suzy on tehnyt kovat suoritukset edellisiinsä, vaikka viimeksi mahdollisuudet voittoon menivät jo alkulaukkaan. Gal Gadot Racing jyrää voimillaan korkealle kahdelta pakiltakin. Mukaan vielä harvoin voittava Juliet Ray, joka saa nappireissun kärjen tuntumassa.

Kuudennessa kohteessa kahden takamatkan kovat Kuuselan Wiltteri ja Pro kiertävät varmuudella voittomatsiin. Otetaan lapulle 20m pakilta lähtevät N.P. Onni, Rekilammen Sauli ja tauolta palaava Lipassi, niin lähtö on käytännössä tukossa.

Päätöskohde vaikuttaa kahden kaupalta, kun Selmer I.H. ja Hierro Boko iskevät jälleen yhteen. Kiihdytyksessä Hierro Boko lienee valjakon mitan nopeampi ja suosikki keulahevoseksi. Nämä kaksi kuitenkin erottuvat jonkun verran muista, joten ei kannata tuhlata merkkejä enempää.

Lähtö1: 8

Lähtö2: 2,4,9

Lähtö3: 2,3,4,6,9,11

Lähtö4: 7

Lähtö5: 1,5,9,12,13,16

Lähtö6: 3,4,5,7,9

Lähtö7: 3,4 Vihjerivin hinta: 54e

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *