Pittsburgh

KERROIN

1.72
0
pv
0
t
0
min
0
s

Pittsburgh Pirates-Texas Rangers (19:35)

Pittsburgh voitti eilisen illan (paikallista aikaa) ottelun lukemin 5-4 ja lähtee myös päiväotteluun (paikallista aikaa) suosikkina.

Pittsburghin syöttämisen aloittaa Nick Kingham, jonka alkukausi on ollut heikko. Texasin aloitussyöttäjällä Shelby Millerillä on toisaalta ollut vielä heikompi alkukausi ja hänen tämän kauden suorittaminen onkin ollut jatkumoa erittäin heikolle edelliskaudelle.

Texasin sisäpeli on ollut Pittsburghin sisäpeliä vahvempaa tällä kaudella, vaikkakaan kaikki tilastot eivät ole vertailukelpoisia. Pittsburgh pelaa National Leaguessa, jossa myös syöttäjä lyö, kun taas Texas pelaa American Leaguessa, jossa syöttäjän puolesta lyö ns. designated hitter (eng.). Texasin kotikenttä on myös ns. lyöjäystävällinen kun taas Pittsburghin kotikenttä suosii syöttäjää, joten nämä em. seikat hieman vääristävät tilastoja. Silti Texasin lyöntiin kulkenut selkeästi Pittsburghin lyöntiä paremmin. Shelby Millerin haavoittuvaisuus kuitenkin puoltaa vahvasti Piratesin puolesta pelaamista ja myös todennäköisyys sille, että ottelussa nähdään yli 9 juoksua on tarpeeksi suuri, jotta tarjotulla linjalla kannattaa lähteä pelaamaan.

Pelataan Pittsburgh ilta kertoimella 1,72 (panossuositus 2/5) ja yli 9 juoksua ilta kertoimella 1,98 (panossuositus 3/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!