Turkki +1 ah

KERROIN

1.98
0
pv
0
t
0
min
0
s

EM-karsinnat kesän 2020 kisoihin jatkuvat lauantaina. Huuhkajilla on edessään yksi lohkon tärkeimmistä peleistä, jossa vastaan asettuu Bosnia-Herzegovina. Tämän lisäksi poimimme vetoja myös Turkki-Ranska -otteluun.

Suomi-Bosnia-Herzegovina (klo 19:00)

Suomi ja Bosnia-Herzegovina kohtaavat J-lohkon kolmannella kierroksella. Ottelu pelataan tuttuun tyyliin Tampereen Ratinassa.

Kotijoukkue Suomi on toistaiseksi napannut karsinnoista kolme pistettä. Ne tulivat toisen kierroksen vaikeasta vierasottelusta Armeniaa vastaan. Avauskierroksella Huuhkajat hävisivät Italian vieraana, joka oli tappiona tietysti varsin odotettu.

Kuten kaikki varmasti tietävät, Suomen maajoukkue on näyttänyt viimeisen vuoden ajan paremmalta kuin pitkään aikaan. Markku Kanervan ”Rivelution” on täydessä vauhdissa. Mahtavan kauden pelannut Teemu Pukki johdatti Huuhkajat Kansojen liigan lohkovoittoon, mikä takaa Suomelle myös karsintapaikan takaoven kautta.

Vierasjoukkue Bosnia-Herzegovina on tunnettu taitavista pelaajistaan, mutta se ei ole koskaan selviytynyt EM-lopputurnaukseen itsenäisenä maana. Perustasoltaan kyse on luokan Suomea vahvemmasta futismaasta, joka edusti myös Kansojen liigassa B-sarjassa. Bosnia-Herzegovina itse asiassa voitti UNL-lohkonsa ja siirtyy ensi kaudeksi A-sarjaan.

Bosnia- Herzegovinaa ei nähty viime kesän MM-skaboissa, sillä joukkue jäi niukasti oman karsintalohkonsa kolmanneksi Kreikan taakse. Sama joukkue on piikkinä lihassa myös EM-karsinnoissa. Bosnia- Herzegovina hukkasi edellisellä kierroksella 2-0 johdon Kreikkaa vastaan 2-2 -tasapeliksi.

Tuossa ottelussa myös joukkueen supertähti Pjanic lensi pihalle, mikä heikentää Bosnia-Herzegovinan hyökkäyspäätä merkittävästi.

Suomen ja Bosnia-Herzegovinan kohtaaminen on ennakkoon erittäin vähämaalinen vääntö. Huuhkajien maalimäärät ovat olleet jo pitkään koholla, eikä joukkueen 12 edellisestä ottelusta ole nähty kuin yksi yli 2,5 maalin tulos.

Kansojen liigassa kaikki Huuhkajien pelit olivat alle 2,5 maalia ja molemmat EM-karsinnat ovat päättyneet myös 2-0 & 0-2 -tuloksiin. Samalla linjalla jatketaan. Ottelun parhaat valuet ovat undereissa, esim. alle 2,5 maalia tai alle 2,0 maalia.

Nappaamme tällä kertaa hieman riskipitoisemman valinnan ja nostamme peleihin Bosnia-Herzegovinan jääminen nollille n 3,05 kertoimella.

Turkki-Ranska (klo 21:45)

Lauantain myöhäisillan mielenkiintoisin kohtaaminen nähdään Turkin ja Ranskan välillä. Molemmat maat ovat F-lohkon suurimpia suosikkeja.

Kotijoukkue Turkkia nähtiin myös edellisessä EM-turnauksessa vuonna 2016, mutta kisat menivät silloin penkin alle ja maa jäi alkulohkoonsa. MM-karsinnoissa Turkki oli Suomen kanssa samassa lohkossa, mutta hävisi lohkon päätöskierroksilla paikan Venäjälle.

Turkki on saanut äskettäin päävalmentajakseen Senol Gunesin, jolla on kova track record maan jalkapallosta. Sama mies johdatti Turkin kolmannelle sijalle vuoden 2002 MM-kisoissa. Toistaiseksi Turkki on voittanut kaikki neljä otteluaan Gunesin alaisuudessa.

EM-karsinnat ovat siis alkaneet maan osalta voitokkaasti. Takana on helpot voitot Albaniasta ja Moldovasta, minkä jatkoksi Turkki on myös kaatanut Kreikan ja Uzbekistanin harjoitusotteluissa.

Ranska ei juuri esittelyitä kaipaa, sillä kyseessä on jalkapallon hallitseva maailmanmestari. Maa on pelannut MM-kisojen jälkeen Kansojen liigaa, jossa se kärsin ainoan tappion kuluneen kahden vuoden aikana.

EM-karsinnat ovat alkaneet Ranskalle tyypillisellä rutiinilla: saldona on helpot voitot Moldovasta ja Islannista. Ranska kaatoi äskettäin myös Bolivian 2-0 harjoitusottelussa.

Turkkin Senol Gunesin johdolla vaikea voitettava kotonaan myös maailman huippujoukkueille. Mielestämme Ranska on saanut ottelussa turhan suuren suosikkiaseman, joten asetamme vedot kotijoukkueen suuntaan.

Paras betsi on Turkki aasialaisella +1 tasoituksella lta, jolle on tarjolla komea 1,98 kerroin. Saat siis rahasi takaisin maalin tappiollakin! Tuplausmahdollisuudelle eli 1X löytyy kertoimia 2,70 pintaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *