Ravit, Toto-75, Pelivihje

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jyväskylän Toto-75 peli aloitetaan lyömällä kahteen ensimmäiseen lähtöön varmat, ja mikäli lappu on sen jälkeen mukana, onkin mukava jännitellä ravit loppuun. Myös kansanvarma Tähen Toivomus jää varmaksi viidenteen lähtöön. Ensimmäisen lähdön Wide Game on ollut kahteen edelliseen starttiin niin hurja, etten näe tarvetta varmistelulle. 1.5. Vermossa Wide Game tempaisi 3100m maraton matkan jälkeen vallan mahdottoman lopetuksen, viimeisen puolikkaan noin kymppiä. Lisäksi Wide Game lähti matkaan 20m pakilta.

Toisen kohteen Lakan Leija kelpaa myös varmaksi. 6-rata ei haitanne, kun sisäpulelta puolet hevosista laukannee, muuttuu lähtöpaikka sittenkin melko hyväksi. Lakan Leija on aika ravivarma hevonen. Pahin kilpakumppani Hulluduunari osaa sillointällöin laukatakin joten otetaan Lakan Leijasta varma.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on keulapsyykillä tolppakone Roberto Diver. Mukana on kuitenkin myös hurjakuntoiset Le Gros Bill se Exuberance. Lisäksi ideamerkkinä ykkösradalta Real Red 4%. Ari Moilanen pitänee Real Redillä Roberto Diverin selän ja jyväskylässä maalisuoralla aukeaa nollarata ykkösradan sisäpuolella, joten kiriluukku aukeaa varmuudella. Real Redillä on todella tulinen pätkänopeus sopivan selkäreissun jälkeen eikä voitto saa yllättää ketään.

Neljäs lähtö on 3-vuotiaiden kasvattajakruunun alkuerä. Suosittelen runsasta rastitusta rutinoitumattomille nuorille ravurin aluille. Ykkösmerkkinä jo 9 starttia juossut Raskolnikov Frido, jolla on voitto alla toukokuun lopulta. Vihjerivissä lapulle päätyi tällä kertaa peräti 7 valjakkoa.

Viidennen kohteen Tähen Toivomus olisi kyllä hurjassa iskussa ja lähellä voittoa, mikäli pääsisi ravilla matkaan.

Kuudenteen kohteeseen haetaan suosikkikaksikon lisäksi kahta vähemmän pelattua hevosta. Jagger Zon 7%, olisi keulasta todella vahvoilla, mutta ei pystyne torjumaan ulkopuoleltaan lujaa lähteviä hevosia. Silti lapulle. Ranskalainen voimanpesä Fastoche Thieben 5% saattaa jälleen takarivistä kiertää koko porukan, varsinkin jos kiihdytys venyy pitkäksi.

Viimeisen lähdön oma ykkösmerkkini on nappireissun ykkösradalta saava Top Of The World. Hannu Torvisen ajama ruuna pitänee starttiraketti Lexus Dreamin selän ja sylkäisee lopussa nollarataa vähintään Lexus Dreamin kupeelle, ehkä ohikin. Lexus Dream voitti elitloppetissa mailin kivikovassa porukassa. Workout Wonder tekee tuloaan, ja jos juoksu yhtään onnistuu, on ihan mahdollinen voittaja. Mukaan vielä T.Rex ja Farzad Boko potintekijöiksi.

Lähtö1: 6

Lähtö2: 6

Lähtö3: 1,2,4,8,9

Lähtö4: 1,3,4,5,6,7,11

Lähtö5: 1

Lähtö6: 1,2,7,10

Lähtö7: 1,3,5,6,9. Vihjerivin hinta: 35e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *