Atalanta-Samp O3.5

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Keskiviikkona pelataan Euroopan huippusarjoissa monta mielenkiintoista ottelua. Nostamme kaksi peli-ideaa tällä kertaa Serie A:n puolelta.

Atalanta-Sampdoria (klo 22:45)

Kotijoukkue Atalanta jatkoi viikonloppuna suorastaan vastustamatonta menoaan. Bergamolaiset kaatoivat täysin ansaitusti Cagliarin 0-1 ja ottivat samalla jo kahdeksannen peräkkäisen voiton Serie A:ssa. Takana on kymmenen tappiotonta ottelua saldolla 9-1-0 ja maalierolla 33-11.

Kuten edellä oleva tilastokin kertoo, Atalanta on paukuttanut maaleja tämän kevään yli kolmen osuman keskiarvolla per matsi. Koko kauden lukema on 2,77 tehtyä maalia per ottelu, ja Atalantan 83 osumaa on peräti 20 maalia enemmän kuin sarjakärki Juventuksen.

Joukkueella on ollut jo pari vuotta sarjan paras hyökkäyskalusto. Valitettavasti muutama turha pistemenetys alkukaudella on maksanut Atalantalle saumat mestaruuteen.

Vierailija Sampdoria on tunnettu perinteisesti top 10 -joukkueena ja haastajana eurocup-paikoista. Tämä kausi on selkeästi heikompi, kiitos surkean alkusyksyn. Sampdoria ehti vaihtaa tämän johdosta myös päävalmentajaa, mutta ruorin ottanut Claudio Ranieri ei ole saanut aikaan merkittävää piristystä.

Sampdoria on pelannut Ranierin alaisuudessa saldon 8-5-11, joka riittäisi noin sijojen 11-13 tuntumaan. Heikko alkukausi pitää joukkueen vielä putoamiskamppailussa, vaikka sarjapaikka pitäisi kyllä säilyä.

Jos Atalanta hurjastelee maaleilla, niin ei Sampdoria ole myöskään erityisen ”under”-joukkue. Samp on nimittäin pelannut jo yhdeksän peräkkäistä liigaottelua vähintään kolmen maalin tuloksiin. Viikonlopun 3-0 -voitto Leccestä oli myös ensimmäinen nollapeli yhdeksään otteluun.

Tämän matsin maaliodotus on erittäin korkealla, kun vastakkain on kaksi näin runsasmaalista joukkuetta. Betsaamme yli 3,5 maalia in 2,05 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 57%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Bologna-Sassuolo (klo 22:45)

Kotijoukkue Bologna pelaa parhaillaan erinomaista kautta. Normaalisti putoamiskamppailussa nähty joukkue on noussut Sinisa Mihajlovicin johdolla sarjan ylempään kastiin. Viime kauden upea 10. sija voi parantua vielä 1-2 pykälää tänä kesänä.

Bologna tulee otteluun suurella itseluottamuksella, sillä joukkue haki viikonloppuna 1-2 -vierasvoiton Interin kotiluolasta. Tätä edelsi vahva esitys Cagliarin isäntänä sekä 1-2 -vierasvoitto myös Sampdoriasta.

Vierailija Sassuolo näyttää myös sementoineen asemansa Serie A:n keskikastiin. Moni analyytikko on odottanut joukkueen palaavan takaisin Serie B -tasolle, mutta tämä ei näytä realistiselta skenaariolta myöskään kesällä 2020.

Sassuolo pääsee myös otteluun hyvistä asetelmista, sillä joukkue murskasi Leccen viikonloppuna maalein 4-2. Tätä edelsi 1-3 -vierasvoitto Fiorentinasta sekä 3-3 -tasapelit Hellas Veronaa ja Interiä vastaan. Sassuolo on siis tehnyt vähintään kolme maalia jo neljässä peräkkäisessä ottelussa.

Kun katsotaan Serie A:n maalimääriä, sekä Bologna että Sassuolo kuuluvat runsasmaalisimpiin joukkueisiin. Sassuolon keskiarvo on peräti 3,57 maalia per ottelu, mutta Bolognan 3,00 ei ole myöskään huono. Molempien trendi on myös runsasmaalinen viime kierroksilta.

Me betsaamme aasialaisen yli 3,0 maalia in 1,88 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *