Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivon jackpot-kierros pelataan vain yhdellä varmalla. Avauskohteessa pelinhenki on selvä, jos Vixeli ravaa, se voittaa. 65% on laukkariskin kanssa ehkä hiukan liikaa pelattu, mutta Vixeli on kuitenkin kierroksen todennäköisimpiä voittajia.
Toisen kohteen ykkösmerkki on hyvältä paikalta Mainio, joka saattaa vetää lähdöstä maaliin. Otetaan varmistukseksi kuitenkin Dickson Shadow sekä Ulk Delle Selve.
Kolmaskohde on haastava pelata, kun kylmäveriset volttaavat kolmelta eri paalulta. Suosikki Rantaniemelän Savu yrittää muilta karkkuun perusmatkan ykkösradalta ja on lähellä. Tapsan Toivo yrittää ehtiä ulkoradalta suosikin matkaan. Tapio Perttunen yrittää taittaa Sorretun Voiman voltin neloselta matkaan ja mukaan voittomatsiin. Vihjerivi näillä kolmella, jos rahapussi kestää, niin mukaan vielä neljänkympin takamatkalta nopea Mustamani.

Neljännen kohteen suosikki on Gerris Trix, joka polki Mikkelissä mailin läpi 10,5a laukattuaan ensin lähtöön. Pelataan lähtö neljällä merkillä, joista kiinnostavin Cheri Sane, jolla on pieni mahdollisuus päästä kiihdytyksessä keulaan.

Viitoskohteen suosikki on An-Dorra jossa on jopa varma-ainesta. Vihjeriviin otan kuitenkin jopa alipelatut Sahara Kellyanne:n ja Lady Rock:in.

Viidenen kohteen jättisuosikki Vappuäijä varmistetaan väsymättömällä Morisonilla jota pääsee nyt pelaamaan alle 9% hevosena.

Viimeinen lähtö on kivikova avoimenluokan 2100m hyvällä palkinnolla. Le Gros Bill yrittää torjua muut alussa, tähdäten kokomatkan johtoon. Olli Koivunen mielii isänsä paikalle, sisäradalle, Sobel Conway:lla. Starttiraketit Lexus Dream ja Hotshot Luca pääsevät myös iskuasemiin.

Lähtö1: 8

Lähtö2: 1,7,9

Lähtö3: 1,6,11

Lähtö4: 1,4,9,10

Lähtö5: 2,3,9

Lähtö6: 7,9

Lähtö7: 1,2,4,6 Vihjerivin hinta: 43,20e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *