Jets-Patriots U42

KERROIN

1.91
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tämän viikonlopun NFL-kierrokselta valitsemme yhden suosikkibetsin sekä yhden totals-vedon.

Sunnuntai klo 23:25 Arizona Cardinals – Miami Dolphins

Miami teki ennen viime peliä radikaalin vedon, kun se vaihtoi pelinrakentajaksi viime kevään draftissa viidentenä varatun Tua Tagovailoan. Ajoitus oli mielenkiintoinen, koska veteraani Ryan Fitzpatrick oli pelannut hyvin ja joukkue oli voittanut kaksi edellistä peliään Fitzpatrickin johdolla. Tua on toki superlupaus, mutta hänen viimeinen college-kautensa päättyi vakavaan lonkkavammaan, joten tauko peleistä on ollut pitkä ja lisänä vielä hyppäys NFL-maailmaan.

Tuan avauspeli viime viikolla päättyi kuitenkin Miamin voittoon, mutta tuo tuli täysin Tuasta huolimatta eikä hänen ansiostaan. Miami teki yhden touchdownin puntin palautuksella ja lisäksi puolustus teki yhden touchdownin ja palautti toisen pallonriiston liki maalilinjalle, josta hyökkäyksellä oli helppo työ viimeistellä homma loppuun. Pallonmenetykset ja palautuksilla tehdyt touchdownit vaikuttavat erittäin paljon pelien lopputulokseen, mutta noihin liittyy hyvin paljon sattumaa, joten toista kertaa peräkkäin Tua ei tule tuollaista tulitukea saamaan. Nähtäväksi siis jää miten tulokas pärjää siinä vaiheessa kun hänen pitäisi kantaa joukkuetta.

Arizona puolestaan on joukkue, jonka nuoli osoittaa selkeästi yläviistoon. Joukkueella oli viime kaudella tulokasvalmentaja ja tulokaspelinrakentaja, mutta siitä huolimatta joukkue pelasi loppukaudella jo tasaväkisesti divisioonan kovien joukkueiden kanssa. Tällä kaudella joukkue on jatkanut nousujohteista menoaan. Arizonan divisioona NFC West on tällä hetkellä ehkä liigan kovin, kun taas Miamin AFC East on heikohko, joten pidän Cardinalsin voittosaldoa kovempana kuin Miamin vastaavaa vaikka eroa onkin vain yksi voitto.

Markkina on mielestäni reagoinut liikaa Miamin viime viikon voittoon Ramsista. Tuossa pelissä sattumat olivat hyvin vahvasti Miamin puolella ja vastaavaa tuskin tapahtuu ihan heti uudelleen. Pelivalintani on Arizona -4, jolle tarjoaa kertoimen 1,91. Todennäköisyysarvioni tälle on 55 %.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Ma-ti yö klo 03:15 New York Jets – New England Patriots

Jets on ollut alkukaudesta todella huono. Joukkue on hävinnyt kaikki pelinsä ja pahinta on se, että tämä on tapahtunut siitä huolimatta, että joukkueelle monessa pelissä sattumat ovat menneet suotuisasti. Kyseessä ei myöskään ole olleet mitkään niukat tappiot vaan pienin marginaali on ollut 8 pistettä ja tuossakin eroa Buffaloa vastaan olisi tullut reilusti enemmän, ellei Bills olisi hölmöillyt maalin läheisyydessä useampaan otteeseen ja sen vuoksi jäänyt potkumaaleihin touchdownien sijasta. Kaikkein pahiten sakkaava osa-alue Jetsillä on ollut hyökkäyspeli, jossa joukkue on tilastoissa kirkkaasti viimeisenä.

Viimeisen 20 vuoden dynastia New England Patriots taas on ollut tällä kaudella kovin uuden tilanteen edessä. Pelinrakentajalegenda Tom Brady pakkasi tavaransa ja lähti Floridan lämpöön ja lisäksi useampi runkopelaaja päätti jättää kauden väliin koronan vuoksi. Bradyn tilalle pelinrakentajaksi tuli Carolinasta Cam Newton, joka on kärsinyt viime kaudet pahasti loukkaantumisista.

Newtonin johdolla alkukierroksilla joukkueen hyökkäyspeli näytti ihan kelvolliselta, mutta sen jälkeen homma on hyytynyt pahasti varsinkin heittohyökkäyksen osalta. Hyökkäyspäässä myös terveystilanne on aika heikko ja mm. tärkein receiver Julian Edelman on sivussa.

Kummankin joukkueen hyökkäyspeli on tällä hetkellä liigan heikoimpien joukossa, vaikka New Englandilla sentään juoksupeli toimii kohtuullisesti. Pelivalintani otteluun on alle 42 pistettä, jolle Pinnacle antaa kertoimen 1,91. Arvioni tämän toteutumiselle on 55 %.

Underin kannalta Patriotsin juoksupelin toimivuus on ihan hyväkin asia, koska juoksupelissä kello pysyy käynnissä (epäonnistuneen heiton jälkeen kello pysähtyy) ja riski isoista peleistä ja pallonmenetyksistä on pienempi kuin vahvasti heittopeliin panostavien joukkueiden kohdalla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *