Ranska -1.5

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tiistaina on maaotteluviikonlopun viimeinen pelipäivä. A-tasolla pelataan pari herkullista matsia, joita nousee esiin myös peli-ideoita.

Ruotsi-Portugali (klo 21:45)

Kotijoukkue Ruotsi aloitti Kansojen liigan 2020 tappiollisesti. Länsinaapurimme kohtasi lauantaina hallitsevan maailmanmestarin ja taipui niukasti maalein 0-1. Ranskalla oli vielä saumat toiseen maaliin lisäajalla, mutta Griezmann ampui rangaistuspotkun taivaan tuuliin.

Ruotsi on ollut perinteisesti ylisuorittaja maajoukkuefutiksessa, kun mietitään pelaajien statusta paperilla. Maalla ei ole ollut Zlatanin jälkeen todellisia supertähtiä, mutta Ruotsi menestyy aina joukkueena. Keltapaidat nähdään myös tulevan kesän EM-kisoissa.

Vierailija Portugali aloitti puolestaan UNL-matsit vakuuttavalla voitolla. Ilman Cristiano Ronaldoa pelanneet portugalilaiset murskasivat Kroatian peräti maalein 4-1. Ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä missään vaiheessa.

Portugali on perinteisesti ollut yksi Euroopan suurmaita, mutta tasoltaan kuitenkin pykälän aivan huippuja (Ranska, Saksa jne.) perässä. Tilanne on sama myös tällä hetkellä. Portugali todisti myös tasonsa karsiutumalla tuleviin EM-kisoihin, tosin vasta B-lohkon kakkospaikalta (Ukrainan jälkeen).

Ruotsi on perustasoltaan luokkaa heikompi kuin Portugali. On todennäköistä, että viime viikolla sivussa ollut Cristiano Ronaldo puuttuu vieraiden riveistä myös tiistaina. Tämä tasoittaa puntteja entisestään, vaikka toki Portugali pelasi hyvin Kroatiaa vastaan ilman Ronaldoa.

Betsaamme Ruotsia +0,5 tasoituksella in 2,05 kertoimella. Portugali ei voi mielestämme olla näistä lähtökohdista kuin maksimissaan 42-43 % suosikki. Tarjolla on siis reipas value, johon voi hyvin napsauttaa 4/5 yksikön betsin.

Ninja Casino on avannut vedonlyönnin! Tarjolla 10€ ilmaisveto vain rajoitetun ajan!
Klikkaa alla olevaa kuvaa!

Ranska-Kroatia (klo 21:45)

Kotijoukkue Ranska käynnisti UNL-urakkansa vahvalla esityksellä. Hallitseva maailmanmestari kaatoi lauantaina Ruotsin vieraissa maalein 0-1. Kuten edellisessä tipsissä tuli jo mainittua, Griezmann missasi vielä rangaistuspotkun yliajalla.

Ranskan esitys oli kaiken kaikkiaan väkevä. Hallitseva maailmanmestari on yhä kiistatta Euroopan sekä maailman paras joukkue. Edes Paul Pogban puuttuminen koronatartunnan vuoksi ei haitannut ranskalaisten menoa.

Kroatian esitys oli sen sijaan todella heikko. Ilman Luka Modricia pelannut joukkue jäi pahemman kerran Portugalin jalkoihin Kansojen liigan avausottelussaan. Kroatian esityksestä on vaikea repiä mitään positiivista.

Yleisesti ottaen Kroatia on ollut ainakin kymmenen vuotta suht vakaasti Euroopan futiksen kärkikahinoissa. Se on Portugalin tavoin luokkaa heikompi kuin vahvimmat maat, mutta kuuluu joka tapauksessa arvokisojen kalustoon.

Tällä hetkellä Ranska on meidän arviomme mukaan yhä omassa kastissaan jopa muihin Euroopan huippumaihin (Saksa, Espanja, Englanti) verrattuna. Se on etenkin kotonaan lähes pysäyttämätön. On todennäköisestä, että Kroatia matkustaa Ranskaan taas ilman Modricia ja Rakiticia.

Betsaamme tähän otteluun Ranskan voittoa -1,5 maalin tasoituksella. Pelataan se in 2,65 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 47 %. Veto on erityisen maistuva, kun tiedämme Rankan hyökkäyksen vaarallisuuden vastaiskutilanteissa. Jos joukkue pääsee maalin johtoon niin lisää on varmasti luvassa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *