Pelivihje,Ravit,Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään kahdella varmalla. Toisessa kohteessa Global Bring It On päässee takarivin juoksulangalta hyvin matkaan ja riittävän lähelle kärkeä. Kirivaiheessa Global Bring It On lienee tässä porukassa omaa luokaansa, mikäli vain juoksupaikka löytyy riittävän läheltä kärkeä. Toinen varma on viidennen kohteen Vonkari, jonka taulu on täynnä ykkösiä, lukuunottamatta toissakertaista Vermon starttia, jossa Vonkari tuli toiseksi. Voitot ovart utlleet selästä, keulasta ja kuoleman paikalta, joten juoksun kululla ei ole lahjakkaalle orille juuri merkitystä.

Avauskohteen ykkösmerkki on Truedream A.F. , joka keulaan päästessään olisi paha lyötävä muille. Orvar Iver yrittää ykkösradalta pitää keulapaikasta kiinni, mutta ei taida siinä onnistua. Johtavan takaakin Orvar Iver kuuluu ajoissa lapuille.The Next One US teki lauantaina vermossa kanuuna kirin ehtien aina voittoon asti, tulle 5. radalla maaliin. Joker Boko:sta ei ole oikein tietoa, mutta ruotsissa hyviä juoksuja tehnyt ruuna otetaan heti suomen avaus starttiin lapulle.

Kolmas kohde pelataan kuudella merkillä. Redonline ja Super Topaz ovat aiheesta suosikkeja. Kyseessä on volttilähtö ja Gianna Sisu (6%) saattaa juoksuradalta napata ensimmäiset keulat. Stoneisle Sandrine saa myös nätin reissun läheltä kärkeä. Yllättäjiä mukaan vielä Ashley Man ja Gambino.

Neljännessä kohteessa eturivistä starttaavat kovat Kiikku’s Cashier, Ypäjä Oriente ja American Zakke. Näistä kuka tahansa olisi keulasta lähellä. Ylivauhdin vaara on olemassa, joten otetaan takaa mukaan Macce ja Whodouthinkuare.

Päätös kohteessa Amazing Warrior joutuu Don Williamsin mankeliin. Kolmas kova on Grainfield Aiden ja voiton menenminen tämän kolmikon ulkopuolelle olisi jättiyllätys.

Lähtö1: 1,3,4,11

Lähtö2: 11

Lähtö3: 1,3,4,5,6,12

Lähtö4: 4,5,611,12

Lähtö5: 6

Lähtö6: 11,13,14 Vihjerivin hinta: 36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *