Milan -1,5

KERROIN

2.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliiga on tänä viikonloppuna cup-tauolla, joten poimimme lauantain pelikohteet Italian sekä Espanjan liigoista. Tarjolla on pari herkullista handicap-betsiä!

Serie A: Milan-Torino (klo 21:45)

Kotijoukkue Milan lähtee lauantain otteluun harvinaisesta tilanteesta. Takana on nimittäin tappiollinen ottelu! Huikeaa kautta pelaava Milan taipui viikolla ensimmäistä kertaa koko kaudella. Vastassa oli vanha verivihollinen Juve, joka haki pisteet Milanosta suht ansaitusti maalein 1-3.

Milan ehti pelata ennen tätä matsia 15 ottelua tappioitta saldolla 11-4-0 ja maalierolla 34-16. Joukkueen suorittaminen on ollut huikeaa, vaikka alkukauden komeetta Zlatan onkin ollut sivussa jo pidemmän aikaa. Emme lähde reagoimaan Milanin yhteen tappioon liikaa – joukkue on yhä pelivoimaltaan ykkönen.

Vierailija Torino on yksi kauden pahoista alisuorittajista. Viime kaudella alkanut alamäki on saanut valitettavasti jatkoa, joten autokaupungin kakkosjoukkue taistelee taas putoamista vastaan. Viime viikkoina on tosin nähty jo merkkejä paremmasta.

Torino on pelannut neljä edellistä ottelua tappioitta. Viikolla joukkue väänsi 1-1-tasapelin Hellas Veronaa vastaan, mutta olisi paikkojen perusteella ansainnut vähintään 2-1-voiton. Tätä ennen kaatui Parma vieraissa 0-3. Torinon xG-lukemat ovat myös parantuneet joulukuussa merkittävästi.

Vierasjoukkue on siis nostanut tasoaan, mutta matkaa Milaniin on edelleen todella paljon. Milanolaisten vahvuus on ollut tyhjistä stadioneista huolimatta kotikenttä. Joukkue ei ole luonut kertaakaan maaliodotusta alle 1,5 osuman kauden kotiotteluissa. Tämä tahti ei ole hyytynyt edes ilman Zlatania.

Olemme vihjanneet Milania useaan kertaan tällä kaudella, joten jatketaan samalla linjalla. Pelataan Milan -1,5 maalin tasoituksella n 2,75 kertoimella. Ottelun maaliodotus on niin korkea, että paras value löytyy 2+ maalin voitosta.

 

La Liga: Atletico Madrid-Athletic Bilbao (klo 17:15)

Kotijoukkue Atletico Madrid lähtee lauantain otteluun La Ligan piikkipaikalta. Pitkään Real Madridin ja FC Barcelonan varjossa tahkonnut ”Tico” on ollut tällä kaudella kiistatta Espanjan paras joukkue. Kahden pisteen johdon lisäksi Atleticolla on myös kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin Realilla.

Kauden ainoa tappio tuli juuri ennen uutta vuotta paikallispelissä Real Madridia vastaan. Tico kuitenkin nappasi viime viikolla tärkeän 1-2-voiton Alavesista Luis Suarezin 90. minuutin maalilla. Näin orastava putki pistemenetyksiä saatiin katkaistua välittömästi.

Athletic Bilbao on suurin piirtein tasonsa mukaisella sijaluvulla yhdeksän. Baskimaan ylpeys kuuluu tasaiseen keskikastiin, jossa on puoli tusinaa joukkuetta kolmen pisteen sisällä. Uusi vuosi lähti käyntiin 1-0-voitolla Elchestä, mutta viikolla joukkue hävisi kotona myös FC Barcelonalle 2-3.

Athletic Club on tunnettu aina todella kovana kotijoukkueena. Tällä kaudella kotietu on hieman kaventunut tyhjien katsomoiden myötä, mutta 5/6 voitosta on silti otettu kotiyleisön edessä. Vieraissa Athletic on varsin heikko, ja nyt rasitteena on myös ylimääräinen viikkopeli.

Atletico Madrid on ollut meidän papereissamme jo pitkään La Ligan selkeästi vahvin joukkue. Ticon rutiini on ollut hämmästyttävän vahvaa. Kotiottelut ovat sujuneet myös jäätävällä tasolla: saldo 7-1-0 maalierolla 19-2 kertoo kaiken oleellisen. Athleticin venyminen pisteille olisi iso yllätys.

Betsimarkkina ei arvosta Atleticoa tässä kohteessa riittävästi. Pelataan Atletico -1 aasialainen tasoitus in 1,95 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58 %. Myös Atleticon suora voitto 1,55 kertoimella kelpaa helposti peleihin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *