0
min
0
s

Liigassa pelataan keskiviikkona kaksi ottelua. Oulussa liigakärki Kärpät saa vieraakseen KooKoon.

Kärppien viimeaikaiset otteet eivät vakuuta. Koko kauden ajan loistavasti toiminut puolustus on näyttänyt viimeisissä otteluissa haavoittuvaiselta. Alla on heikko esitys häntäpään Jukureita vastaan, jossa mikkeliläiset korjasivat pisteet ansaitusti lukemin 2-3.

Nuorten maailmanmestarit Kupari sekä Heponiemi palkitaan ennen ottelua, mutta kumpikaan ei kaukaloon keskiviikkona hyppää. Näiden lisäksi hyökkääjä Jasse Ikosen sopimus purettiin, ja hän siirtyi HIFK:hon. Kärpät elää tällä hetkellä koko kauden vaikeinta jaksoaan. Joukkueen ylivoima on takkuillut pahasti, eikä joukkue tunnu millään saavan ehjää 60 minuutin suoritusta aikaan.

KooKoo päätyi lopulta ratkaisuun erottaa päävalmentaja Tuokkola. Joukkue onkin ehdottomasti yksi koko kauden suurimmista alisuorittajista. Toki KooKoota, kuten monia muitakin joukkueita, on vaivannut valtava loukkaantumissuma. Siitä huolimatta kouvolalaisilla on ollut valtava kynnys voittamiseen.

KooKoo pelaa ajoittain erinomaista jääkiekkoa, jossa on kaikki voittavan pelin elementit. Tavalla tai toisella joukkue löytää silti keinon hävitä peli. Maalivahtitilanteessa on pieniä positiivisia merkkejä, kun kauteen vahvana Järvenpään haastajana lähtenyt Perhonen teki paluun luukkuvahdiksi edellisessä ottelussa.

Nuori Salminen on ollut kovan paikan edessä – hän on joutunut KooKoon veräjänvartijaksi hetkellä, jolloin joukkueen pelaamisessa on ollut paljon ongelmakohtia. Ilveksen lähes 50 minuuttia nollannut nuori ja isokokoinen maalivahti pelaa ajoittain erittäin hyvin, mutta kurssin kääntämiseen KooKoo tarvitsisi myös maalivahtiosastolta ehdottomasti enemmän.

Valmentajanvaihdos tuo usein ainakin lyhyen boostin joukkueen suorittamiseen. Edelliskautena KeuPan mestiksen mestariksi luotsannut Heiskanen saa nyt erinomaisen mahdollisuuden. KooKoolla on edelleen kaikki mahdollisuudet nousta kympin sakkiin, sillä joukkue on ehdottomasti riittävän laadukas siihen. Ottelun lähtökohdat huomioiden yli 5,5 maalin betsi riittää mainiosti 3/5 panostukseen

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!