Gleb Retivykh top-3

KERROIN

2.00
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantaina Tour de Skillä kilpaillaan toiseksi viimeistä kertaa kun Val di Fiemmessä kisataan perinteisen tyylin sprintit. Kokonaistouria hallitseva Alexander Bolshunov voidaan jo kruunata jälleen voittajaksi mutta tämän takana kamappailu himmeimmistä palkintosijoista on todella mielenkiintoinen. Toisena majailee Ranskan Maurice Manificat, joka Alpe Cermisin päätöspäivän nousussa on tunnetusti erittäin vahva. Kolmatta tilaa nimissään pitää Ivan Yakimushkin ja kovaa venäläispanosta täydentää Denis Spitsov neljännellä sijallaan ja eilisessä yhteislähdössä sipannut Artem Maltsev, joka löytyy kokonaiskisan sijalta viisi.

Päivän sprinttikilpailu on ennakoltaan normaalista sprintistä selkeästi poikkeava. Tourin rasitus alkaa selvästi painamaan kropassa ja tässä etenkin puhtaat sprintterit antavat tasoitusta muihin nähden. Sprinttitykeistä Italian Federico Pellegrino sekä Ruotsin Oskar Svensson ovat kokonaistourilla sijoilla 19 ja 17. Ainakin Pellegrino on helppo ennakoida kärkikamppailuun tämänpäiväisessä, mutta italialainen on tunnetusti vahvempi vapaalla tyylillä eikä Val di Fiemmen latuprofiili täysin suosi tämän vahvuuksia. Bolshunov on jälleen kilpailun suosikki ja ennakkoon kilpailu on kärjen osalta yllättävänkin helppo ennakoitava. Eilen kakkoseksi tuikannut De Fabiani on ihan kelpo perinteisen sprintteri eikä miehen finaalipaikka olisi suurikaan yllätys. Me nostamme tapetille Venäjän Gleb Retivykhin, jolla on tänään oiva sauma kiilata palkintokorokkeelle. Seefeldin MM-sprintin pronssimitalisti on tämän kauden sprinteissä nakuttanut kovaa jälkeä ollen kolmesti neljän parhaan joukossa ja ainoastaan Rukan kaudenavauksessa tyytyminen oli 7-sijaan. Rukan avaus on ainut perinteisellä sivakoitu sprintti ja tällä hetkellä vielä Tourilla mukanaolijoista venäläinen oli tuossa kilpailussa toiseksi paras. Val Mustairissa Ranskan Jouve kiri tämän edeltä palkintokorokkeelle, mutta ranskalainenkin on hieman vahvempi vaparilla. Retivykh ei ole normaalimatkoilla loistanut mutta mies eteni jo viime kauden tourilla täysin sprinttipainotteisesti eikä venäläinen nytkään ole tuhlannut yhtään ylimääräistä energiaa ”välietapeilla”. Norjalaisten poissaollessa ainoastaan Bolshunov voidaan nostaa selkeästi Retivykhin edelle ja kun kovimmista kilpaveljistä ainakin Pellegrinon sekä Jouven kohdalle voidaan merkata pieniä kysmysmerkkejä on venäläinen meidän papereissa yksi kilpalun suuria mitalisuosikkeja. tarjoaa Retivykhin top-3 sijoituksesta kelvollista kahden kerrointa, joka nostetaan myös vihjeeksi asti.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *