LA Kings +2.5

KERROIN

1.52
0
pv
0
t
0
min
0
s

Päivän ensimmäinen kohde ei ole oikeastaan vihje vaan enemmän käsky. Tässä puhutaan vedonlyöjien moby dickistä, sanasta jota ei saisi sanoa ääneen: arbitraasi.

on siitä mainio vedonvälittäjä, että palautusprosentit ovat enimmäkseen reilut ja he tarjoavat MOTD:tä (Päivän Peli) joka päivä jossa palautusprosentti on 100% eli talo ei vie välistä. Tänään meille kävi joulu ja vuorossa on jääkiekkoa ja änäriä. Mikään muu bookkeri ei tällaista kohdetta juuri nyt tarjoa.

Homma nimi on se, että otetaan talteen selkeä markkinatoppi talteen eli Florida Panthers @ 2.15 kertoimilla ilta. Tätä ei varmasti tarvitse sen enempää perustella.

Otetaan Floridan jatkoksi myös betsiä toiseen yön otteluun!

Las Vegas-LA Kings

Jeff Carter pelaa uransa 1000 NHL ottelun, kun Vegas Golden Knights isännöi Los Angeles Kingsia.

Kings on tällä kaudella ollut heittämällä yksi NHL:n huonoimmista joukkueista, mikä ei tule yllätyksenä ottaen huomioon joukkueen ikärakenteen. Veteraanit Kopitarin lisäksi eivät ole oikein pysyneet mukana täyttä 60min, mutta yksi isopalkkainen alisuorittaja lähti kuitenkin riveistä etsimään onnea Montrealista. Joukkue ei ole pelannut viime aikoina niin huonosti, mutta kuten mainittu ei ole myöskään pysynyt mukana ihan täyttä peliaikaa vahvoja joukkueita vastaan. Viime yönä joukkue pelasi Dallasia vastaan melko hyvän ottelun minuutin nukahdusta lukuun ottamatta.

Vegas on sitä vastoin pelannut hyvää kiekkoa, mutta Fleuryn johdolla puolustus on näyttänyt todella kuolevaiselta ja omissa on kolissut viime peleissä. Se ei tietenkään myöskään ole tae, että omissa soi tänään mutta pientä verta on ilmassa.

Lähtökohta on, että Vegas vie mitä todennäköisimmin ottelun siitä ei liene kahta sanaa. Vegasilla on rasitusetu. Kyllä. Vegas painotti, että Pengs tappion jälkeen joukkue tulee kovalla intensiteetillä otteluun, se on varma. Tänään kuitenkin Kuninkaiden röyhkeät konkarit kääntävät kelloja takaisin hetkeksi ja pitävät kiinni poikkeuksellisen isosta tasoituksesta. Se ei tule olemaan kaunista, mutta konkareilla on taipumusta syttyä isojen yleisöjen edessä.

Päivän toiseksi kohteeksi Kings +2.5 lapulle in markkinatopilla 1.52.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *