Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Philadelphia-Washington 2

KERROIN

2.40
0
pv
0
t
0
min
0
s

Philadelphia on alla 6:n vierasottelun kiertue, josta saldona ainoastaan 1 voitto ja sekin vasta jatkoajalta.  Viime yönä joukkue kävi tiukan taistelun Carolinaa vastaan, joka varmasti tuntuu vielä jaloissa. Philadelphian statistiikkoja tutkiessa ei juuri suurempia kummallisuuksia löydy, vaan joukkue on kutakuinkin niillä sijoilla minne se kuuluu. Tuttuun tapaan maalivahdit eivät ole Phillyllä loistaneet. Carter Hart on tulevaisuuden nimi, mutta vielä otteet heittelevät turhan paljon.

nordicbet ilmaisveto ja NHL-matka

Sarjakärki Washingtonilla on 3 voittoa alla ennen yön ottelua. Meneillään olevan kauden toistaiseksi paras joukkue Washington perustaa pelinsä vahvaan hyökkäys pelaamiseen ja kasassa onkin jo komeat 161 tehtyä maalia. Ruuvissa on vieläkin kiristämisen varaa sillä joukkueen ylivoima ei ole vielä parastaan näyttänyt. Hieman yllättäen joukkueen paras pistemies on puolustaja John Carlson, joka on tähän mennessä kerännyt käsittämättömät tehot 13+41.

Coolbet tarjoaa sarjan parhaalle joukkueelle Washingtonille huimaa 2.40 kerrointa suorasta voitosta, joka onkin yön pelivalintamme.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *