Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jokimaan vihjerivi pelataan kahdella varmalla, jotka molemmat löytyvät kylmäverilähdöistä. Neloskohteen Draken on huippukonnossa ja hyvällä lähtöpaikalla. 44% pelattuna Draken on oikein maistuva varma sopivan näköisessä porukassa. Kuudennesta kohteesta poimitaan toiseksi varmaksi tolppakone Sorretun Voima, joka nappasi viimevuonna upeat 15 ykköstilaa.

Ensimmäinen kohde on erittäin vaikea veikata. Koskelan Akseli olisi keulasta vahvoilla, samoin Pyörylän Paroni. Mikäli näiden kahden kiihdytys venyy, väsymätön mutta tasavauhtinen Rokin Maxi runnoo voimillaan korkealle. Välähdys on niin nopea hevonen, että voi voittaa lähdön kuin lähdön, paikalta kuin paikalta, mikäli vain pysyisi ravilla.

Toisen kohteen niukka ykkösmerkki on Kuopiossa mailin voittanut Ridgehead Laurette. Ilmeisesti keulapsyykillä lähdön suosikiksi pelattu Eko Laconda mahtuu lapulle vain täpärästi. Gognap on hyvältä paikalta hyvä pikkuylläri 10% pelattuna ja potinräjäyttäjäksi otetaan mukaan kaksi viime kertaa toiseksi ehtinyt Ashley Face 4%. Vihjerivistä jää tällä kertaa pois huippukuntoinen, mutta ikävän lähtöpaikan takia lähes mahdottoman tehtävän edessä oleva Pica-Pica Oak. Jos pelimerkit riittää, kannattaa tämä ottaa lapulle.

Kolmannen kohteen perusmerkkejä ovat Callela Lincoln sekä The Breeze. Jättiylläreinä mukaan nappireissun saava Midleton 4%, sekä täysin unohdettu Donna Leonora1,8%. Konocking Match on hyvä hevonen tähän lähtöön, mutta 15 hevosen ryhmässä ei takarivin keskeltä ole takeita edes kohtuullisesta juoksusta.

Viidennen kohteen oma ykkösmerkkini on huikean esityksen Vermossa tehnyt Brisenda. Brisenda sai Helsingissä peesata keulahevosta yli kierroksen ja tilaa saatuaan kiersi kolmannen kautta keulahevosen kimppuun ja karkasi ylivoimavoittoon. Capo olisi keulasta ihan mahdollinen voittaja. Enge Barack kuuluu vain 3,5% pelattuna lapulle. Night Guard joutuu takarivistä kiertelemään, mutta lienee kyllä porukan paras hevonen.

Päätöskohteen ansaittu suosikki on hurja Amazing Warrior. Iikka Nurmosen ruuna on kyllä kierroksen todennäköisin voittaja, mutta yli 70% rastittuna tekee mieli varmistaa. Jack Vader 6,5% juossee keulassa tai keulan takana ja saa Jokimaan pitkällä loppusuoralla ainakin mahdollisuuden. Nätin reissun kärjen tuntumassa saa myös Ricocone. Yhden epäonnistumisen jälkeen Ricocone on käsittämättömän unohdettu, vai 5,5% pelattuna. Ennen Kuopion starttia Ricocone voitti joulukuussa kaksi kovaa lähtöä Turussa ja Helsingissä.

Lähtö1: 1,3,4,7

Lähtö2: 1,2,4,8

Lähtö3: 1,3,6,11,12

Lähtö4: 2

Lähtö5: 2,3,5,11

Lähtö6: 11

Lähtö7: 3,5,9 Vihjerivin hinta: 48e

.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *