Jymy

KERROIN

2.50
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jymy-Tiikerit (klo 17.00)

Sarjanousija Jymy tuli F-liigaan hyvällä pöhinällä mutta tuloksellisesti kausi on ollut todella haastava kuten myös oleetta sopikin. Nurmolaisilla on kasassa seitsemän pistettä ja ainoastaan sarjajumbo Welhojen huonous taitaa pelastaa Jymyn suoraltaputoamiselta. Ero pois karsijanpaikalta juuri Tiikereihin on repsahtanut jo seitsemään pisteeseen, joten oletettavasti laukeuksilla pelataan sarjapaikasta vielä pitkälle kevääseen. Sarjanousija on voittanut koko kaudella ainoastaan kaksi ottelua kun syksyllä OLS jäi jalkoihin lukemin 11-7 ja joulukuun alussa joukkue taisteli isot pisteet Hämeenlinnan Steelersistä. Jymyn pelit ovat noudattaneet hyvinkin tuttua kaavaa eikä yksikään joukkue sinipaidoilla lattiaa ole päässyt pyyhkimään. Kokeneet Tommi Hakala ja Hannu Palomäki ovat isossa roolissa niin kentän kuin pukukopinkin puolella ja tolppien välissä nuori Ossi Lallukka on ansaitusti napannut ykköstorjujan viitan Roope Mutkan harteilta itselleen.

Tiikerien alkupuolisko on odotuksiin nähden todella heikko mutta sittemmin diesel-kone on saatu lämpimäksi ja viime aikaiset otteet ovat tuloksellisesti olleet hyviä. Viimeisistä viidestä oottelusta Miro Mäkelän suojatit ovat napanneet kolme voittoa mutta ihan vielä lippua ei silti kannata hilata salkoon sillä Kaksi voitoista on tullut sarjan heittopussi Welhoja vastaan. Viimeksi todella repaleinen joukkue latasi itsensä jälleen Oilersia vastaan todelliseen tasitelu-moodiin ja jatkoaikatappiosta huolimatta piste Öljymiehiltä on kunniakas saavutus. Toni Rintala johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä kun ykköstykki Joakim Lund on tuntemattomista syistä johtuen uupunut joukkueen kokoonpanosta jo muutamassa ottelussa. Maalinsuulla Nemo Sipilä on ollut viime kauteen nähden selkä pettymys mutta silti melko varma valinta vieraiden tolppien väliin.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen Tikkurilassa meni kotijoukkue Tiikereiden nimiin rangaistuslaukauskilpailun jälkeen lukemin 5-4 ja nyt kotijoukkueella on varmasti haluja revanssiin. Tiikerit on viime otteluissa ollut tuloksellisesti nosteessa mutta allekirjoittaneen papereissa joukkue on silti alleviivattu punaisella värikynällä. Vierasjoukkueen materiaali on luvalla sanoen todella räjähdysherkkä eikä tiikerilauma todellakaan ole parhaimmillaan tämän kaltaisissa ”ennakkosuosikkina sarjanousijaa vastaan”-tyylisissä vierasotteluissa, varsinkin kun alla on iso henkinen taistelu Oilersia vastaan (suuri osa pelajista Oilers-taustaisia). Jymy on räväkän alun jälkeen ollut melko hajuton ja mauton mutta tämä ottelu lakeuksilla merkattu kalenteriin varmasti jo hyvissä ajoin. Tiikerit on jälleen matkassa ilman Joakim Lundia jonka poissaolo jossain vaiheessa väkisinkin tulee näkymään. Kotijoukkue pelaa tänään kliseisesti lähes koko kaudestaan eikä tasoero ole aivan kertoimien mukainen. Poimitaan peleihin Jymyn suoravoitto in komealla 2,50 kertoimella, rajakertoimen piirtyessä 2,38 tietämille.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *