KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon NHL

Anaheim Ducks – Detroit Red Wings, klo 05:00 Suomen aikaa.

Anaheim ja Detroit kohtaavat ensi yön ainoassa ottelussa. Anaheim Ducks on aloittanut kautensa hakemalla vierasjäiltä kaksi voittoa plakkariin kukistaen avausottelussansa San Josen numeroin 2-5 ja tämän jälkeen kaatui Arizona Coyotes numeroin 0-1.

Detroitin kausi sen sijaan on alkanut kahdella tappiollisella matsilla kun punasiivet hävisivät avausottelunsa Columbusta vastaan jatkoajalla 2-3 ja viime yönä tuloksena oli 4-2 tappio Los Angeles Kingsiä vastaan.

Anaheimin maalilla molemmissa otteluissa torjunut John Gibson on ollut heti alkuunsa aivan jäätävässä vedossa, sillä mies on kahden pelatun matsin jälkeen onnistunut kiekon pysäyttämään jo peräti 72 kertaa ja selkänsä taakse Gibson on päästänyt siis vain 2 osumaa. Päästettyjen maalien keskiarvo Gibsonilla on tällä erää täten siis 1.00 ja torjuntaprosentti varsin komea 97,3. Huippuvireessä oleva Gibson aloittaa odotetusti Ducks-maalinsuulla myös tämän ottelun.

Detroitin maalivahdeista Jimmy Howard pelasi joukkueensa ensimmäisessä ottelussa Columbusta vastaan ja Jonathan Bernier viime yön ottelussa Kingsiä vastaan, joten oletettavasti Howard tekee paluun tolppien väliin.

Anaheimilla on joukkueessaan nimellisesti suuria poissaoloja kun erinäisten loukkaantumisien vuoksi ulkona kokoonpanosta ovat Corey Perry, Ryan Kesler, Patrick Eaves sekä Ondrej Kase. Lisäksi lisää lunta tupaan toi Arizonaa vastaan pelatussa ottelussa joukkueen kapteenin, Ryan Getzlafin tilanne, sillä Getzlaf loukkasi itseään ja jätti tuon pelin kesken, ja on myös jättänyt joukkueen aamujäät väliin. Mikäli Getzlaf ei kokoonpanossa ole, siinä tapauksessa hänet tulee korvaamaan Isac Lundeström. Toisaalta joukkueen tuloksissa nämä poissaolot ennen Getzlafin tilannetta eivät ole vaikuttaneet laisinkaan, mutta tosiasia on se että todella isoja nimiä nämä kuitenkin Ducks-ryhmälle ovat.

Detroit pelasi siis myös viime yönä ja reissaaminen jatkuu Honda Centerille. Lepoetu kääntyy kotijoukkueen puoleen ja kuten sanottua, Anaheim-vahti Gibson on liekeissä, mutta nimellisesti pahoja poissaoloja Anaheimilla on… ennustan tästä vähämaalista taistoa.

Pelivalinta: Alle 5,5 maalia

Kerroin: 1.77 @

Panossuositus: 5/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!