Nokian KrP-Indians: under 11,5

KERROIN

2.10
0
pv
0
t
0
min
0
s

Linköping DNB

Keskiviikko tarjoilee salibandykentiltä muutaman peli-idean joita puidaan läpi seuraavasti:

Nokian KrP-Indians (klo 18.30)

Nokian KrP on aloittanut vahvasti vaikka kolmen ottelun tappioton putki katkesikin viime viikolla Oilersin vieraana. Tuloksen takana oli näätälauma tuostakin ansainnut selkeästi enemmän, mutta 33 rangaistusminuutilla et Oilersin-tasoista laatujoukkuetta vain yksinkertaisesti voita. Ykkösvitja Rantala, Liponen, Johansson on takonut kovaa jälkeä ja kyllä näidenkin takaa laatua löytyy. Mikko Laakso on pelikieltonsa vuoksi sivussa ja Miro Tuomala on edelleen lasaretin puolella.

Indians teki siirtomarkkinoilla hyviä hankintoja ja Heimo voi hyvinkin olla kauden ”mustahevonen”. Plakkarissa on kaksi ansaitua voittoa ja avausottelussa hallitseva mestari Classic sai myös tehdä täyden päivätyön voiton eteen. Aaro Astala sekä Valtteri Kainulainen ovat yksi sarjan vaarallisimmista tutkapareista ja kakkosketjun Teppo Salo omaa mielettömän potentiaalin. Puolustus on todella pallovarma, jossa tahtipuikkoa heiluttavat pääasiassa Otto Lehkosuo, Santeri Toropainen sekä Tuomas Harjula. Maalinsuulla Mikkos Kirvesniemi on hyvä ykköskoppari.

Ottelun voittajakertoimet ovat aikalailla kohdillaan, mutta totals-vedoista löytyy pientä etua. KrP on sarjan runsasmaalisimpia joukkueita, mutta puoluspelaamistaan se on selvästi petrannut. Viime otteluissa Happeeta ja Oilersia vastaan nuotta on heilunut 27 kertaa, mutta etenkään Happee-ottelu ei missään nimessä ollut maalipaikkojen valossa ”over-matsi”. Indians on erittäin pallotaitava joukkue eikä se tänään maalintekokilpaa tule voittamaan. Viimeisestä viidestä keskinäisestä kohtaamisesta ainoastaan kerran on ylletty yli 11,5 maaliin ja arvioissamme underiin jäädään tänäänkin yli kerran kahdesta.

Linköping-Mullsjö (klo 20.00)

Linköping on ollut vihjeissämme useaan otteeseen esillä ja joukkueen alkukausi onkin ollut melkoista tervanjuontia. Kasassa ei vielä ole yhtään voittoa, mutta aivan näin huono se ei pelillisesti kuitenkaan ole ollut. Puolustuspäässä on tehty paljon virheitä eikä Robin Laakso nykyformissaan ole maalillaan vielä pystynyt venymään yhteenkään mahti-iltaan. Yhden maalin eteen joukkue joutuu tällä hetkellä tekemään todella suuren työn, kun taas vastustajat ovat heiluttaneet joukkueen verkkoja selkeästi maalidottomaa useammin. Max Wahlgren oli viime ottelussa erittäin hyvä ja kärkisentterin paluu omalle tasolleen lupailee hyvää.

Mullsjön hurmos alku on nopeasti kääntynyt jyrkkään alamäkeen ja viikonlopun derby-tappio Jönköpingsille viimeistään puhkaisi eräänlaisen kuplan joukkueen yltä. Suuresti viimekaudesta muuttunut joukkue selkeästi vielä hakee peliään eikä maalivahti osasto tule tällä kaudella mitenkään rittämään kärkijoukkueita vastaan. Hökkäyssuuntaan joukkue on vaarallinen, mutta hyvin riippuvainen tähtipelaajiensa yksilösuorituksista.

Markkina on asettanut Linköpingin selkeäksi kotialtavastaajaksi, mutta me emme vielä ole näiden suhteen luovuttaneet. Joukkue on edelleen paperilla äärimmäisen laadukas ja tasainen eikä peliesityksetkään ole huonoja olleet. Ennemmin tai myöhemmin tolpat ja pomppupallot tuppaavat varianssi myötä tasoittumaan eikä selkeästi sekasortoinen MAIS välttämättä ole ollenkaan huono vastus tähän paikkaan. Kotijoukkueen voitto varsinaisella peliajalla (tasapeli ei vetoa) kuuluu in kärkikertoimella peleihin mukaan.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *