Winnipeg 1X2

KERROIN

2.37
0
pv
0
t
0
min
0
s

Koko Kanadan ottelussa kohtaavat Läntisen Konferenssin Jets ja Canucks.

Winnipeg Jets koki kovia edellisessä ottelussa Devilsiä vastaan, kun Bryan Little sai joukkuekaveri Nikolaj Ehlerin lämärin päähän. Seurauksena oli harmillisesti suhteellisen vakava päävamma. Winnipeg Jets on ollut kohtalaisessa vireessä ja voittanut viimeiseen kolmeen peliin Vegasin vieraissa, kuten myös San Josen, mutta edellisestä kotiottelusta katkera lopputulos rangaistuslaukauksilla Devilsille.

Maalivahti Connor Hellebuyck tulee matsiin kuitenkin ilmiliekeissä. Viimeisestä kahdeksasta ottelusta seitsemässä hänellä on kiekot tarttunut yli +92% ja kahdessa edellisessä hän on torjunut 82/85 laukausta. Hellebuyck sijoittuu kok NHL:ssä kuudenneksi 0.930 torjuntaprosentilla.

Vastaan asettuu kauden paremmin aloittanut Vancouver Canucks, Elias Petterssonin tähdittämänä. Mainittakoon Eliaksen (84pistettä/83ottelua) puolesta, että hän on kahdeksas NHL:ssä, joka pelaa koko urallaan yli piste per ottelu tahtia. Muut äijät ovat Crosby, McDavid, Malkin, Ovechkin, Kane, Kucherov ja Stamkos. Seura on siis suhteellisen eliitti.

Joukkue on hävinnyt niukasti kaksi edellistä otteluista joista toisen jatkoajalla ja tulee bäkkäriin Chicagosta, jossa Blackhawks luisteli heidän yli.

Winnipeg lähtee otteluun kahdeksan keskinäisen ottelun voittoputkessa, mikä on kieltämättä pieni tilastokummajainen. Winnipeg on kotona myös yleensä yksi sarjan eniten fyysisiä jengejä ja Canucks on mahdollisesti hieman enemmän rasittunut.

Winnipeg ei varmasti halua hävitä toista putkeen kotona ja pelistä ei pitäisi muutenkaan latausta puuttua, joten otetaan lapulle Winnipegin suora voitto in 2,37 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *