Nahville ml

KERROIN

1.79
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tässä NHL-valintamme lauantain ja sunnuntain välisen yön kierrokselta!

Toronto-Philadelphia

Toronto kohtaa kiven kovassa kotiluolassaan Philadelphia Flyersin. Tässä ei millään maxeilla mässäillä mutta muutama asia painaa vaakakupissa korkean osuvuuden ja lievän ylikertoimen lisäksi.

Toronto on timanttia kotona ja Flyers ei ole todellakaan NHL:n kärkeä vierasjoukkueena. Molemmilla jatkoajat alla ja varsinkin Toronton ottelu oli fyysinen, mutta matkustaminen tasoittaa puntteja. Ottelukuvan pitäisi olla selkeä. Toronto on parempi 5vs5 kiekossa, mutta paljon on kiinni siitä, että kumpi joukkue pitää tunteet paremmin kontrollissa, eikä jäähyille. Flyers on ollut molemmissa YV/AV asteen verran Torontoa terävämpi, mutta tässä kohtaamisessa on todennäköisempää, että Phliadelphia kuluttaisi jäähypenkkiä enemmän. Edellisessä keskenäisessä kohtaamisessa Toronto puristi voiton, mutta jäähyili turhan paljon. Kotona tilanne on tosiaan lähtökohtaisesti toinen.

Toronto on hieman laadukkaampi joukkue ja kotiyleisön edessä pelaaminen on aina eduksi varsinkin taitaville hyökkääjille, mikä saattaa vaikuttaa väsyneiden vastustajien päätöksentekoon. Flyersilla on kaikin puolin todella rankka ilta edessä.

Toronto voittaa kotonaan Flyersin varsinaisella noin 53% joten lapulle otetaan pientä ylikerrointa in tarjoamalla 1.96 kertoimella.

San Jose-Nashville

Nashvillen vieraskiertue saa jatkoa, kun aurinkoinen San Jose on joukkueen seuraava stoppi. Edellisenä yönä tuli järkyttävä selkäsauna, kun Colorado hautasi Nashvillen 9-4 lukemin. Tässä ei tarvitse olla varsinaisesti nero ymmärtääkseen, että tulevan kamppailun teema on hyvin selkeä Predatorsin osalta. Puolustus kuntoon!

Hyökkäyksen osalta joukkueella ei ole ollut ongelmia, sillä Preds saapuu kohtaamiseen liigan ykkösenä tehdyissä maaleissa per ottelu, 4.00 keskiarvolla. Sharks on taas liigan 28. päästettyjen maalien keskiarvossa, 3.78 per ottelu.

Nashville on tunnetusti yleensä todella tiivis nippu, mikä syö huonosti liikkuvan San Josen maalivaarallisuutta. Sharksin puolustukseksi on sanottava, että joukkue on laukonut kiekon verkon perukoille kymmenen kertaa viimeiseen kahteen peliin, mutta trendi tuskin tulee saamaan jatkoa.

Joukkueiden välillä on muutenkin todella tuntuva tasoero ja Nashville on enemmistön papereissa yksi suosikeista nostamaan kannua kevään päätteeksi, kun taas Sharks on korkeintaan alempaa keskikastia vaikka joukkue on täynnä nimekkäitä äijiä. Sharks tarvitsee kipeästi nuorennusleikkausta ja päivitettyä pelitapaa.

Tämän kohteen osalta ei voi millään muotoa puhua älyttömästä arvosta, mutta Predators metsästää voiton Sharksista karvan vajaa 60% kohtaamisista.

Lapulle Nashvillen Moneyline in 1,79 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *