Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kuusvitoseen lähdetään kahdella varmalla. Toisen kohteen Quite A Lover o tältä kaudelta vielä ilman voittoja. Ruuna oli St. Legerin kivikovassa finaalissa kuitenkin jättihyvä kuolemanpaikalta, puristaen siitä kolmanneksi. Matka sopii ja kun voitto on roikkunut muutaman startin ilmassa, on se nyt sopivassa tehtävässä erittäin lähellä voittoa. Toinen varma on kolmannen kohteen American Cooper. Teivossa Ari Moilasen ajokki voitti täysin yläpystyyn, haettuaan ensimmäisen puolikkaan jälkeen voimalla keulat. Lähtönopeudesta ei ole oikein tietoa, kun ruuna on aikaisemmin ollut vain kerran auton takana, mutta eiköhän huippukuski luovi American Cooperin vapaille vesille ykkösradalta ja sen jälkeen sitä on erittäin vaikea voittaa.

Avauskohde pelataan leveästi. Luxorius Lord ja Hotshot Luca iskevät kiihdytyksessä yhteen ja toinen näistä on keulassa ja toinen keulan selässä. Luxorius Lord on tehnyt parhaat juoksunsa keulasta, joten sillä tehdään aivan kaikki, jotta se torjuisi ulkopuolelta starttaavan Hotshot Lucan. Marshall Match sai viimeksi ansaitsemansa voiton Vermosta ja nousee tässäkin ainakin voittomatsiin. Cash Maker voi ohittaa lopussa monta, mikäli alussa kouhotetaan ylivauhtia. Mukaan vielä vanha herra T. Rex, joka on kahteen edelliseen ollut taas oikein hyvä.

Neljäs lähtö pelataan peräti kahdeksalla merkillä. Tuurin Tuli on hyvältä lähtöpaikalta ykkösmerkki. Pieni laukkariski on, mutta ravilla se on startista nopea ja avannee keulaan. Oon Eka ja Nevan Lupaus ovat seuraavat merkit, kun molemmilla on voitto alla. Vapassi nappasi Porissa keulavoiton ja kuuluu ajoissa peleihin. Heilis saa hyvältä lähtöpaikalta väkisinkin mahdollisuuden. Steffe (3%) ja Virin Karpaasi (1%) otetaan potintekijöiksi. Mergel (7%) on lupaavan oloinen tamma ja päässee Tuurin Tulen takaa hyvin matkaan.

Viides kohde pelataan kahdella merkillä. Deep Blue Font on kohonnut hiukan liian suureksi suosikiksi, kun se voitti viimeksi kovan lähdön. Siinä kaikki meni kuitenkin kuin elokuvissa, kun se matkasi koko matkan johtavan kannassa ja maalisuoralla kiritilat aukesivat juuri sopivasti. Otetaan varmistukseksi Time Match, joka on tauluaan paljon vaarallisempi.

Päätöskohteen ykkösmerkki on 20m pakilta Royalsky. Ruuna oli viimeksi Vermossa vastaavalla matkalla oikein hyvä toinen, puristaen rehdisti kuolemanpaikalta hyvin maaliin saakka. Vincent C.D. ja Bearway saavat 20m eteen ja nätit reissut kärkipäässä. Yllättäjiksi mukaan vielä myöskin nätit reissut saavat Fake Super Fast (1%) ja Hila’s Elton (4%).

Lähtö1: 1,2,4,5,6

Lähtö2: 8

Lähtö3: 1

Lähtö4: 2,3,4,5,6,7,8,9

Lähtö5: 5,6

Lähtö6: 1,2,3,4,6 Vihjerivin hinta: 40e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *