Fanteam järjestää MILJOONAN EURON fantasyfutis-turnauksen Valioliigasta.
Ehdit mukaan, vaikka kausi jo alkanut! Voittaja nappaa 200.000 euroa!

Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kouvolan kierros vaikuttaa varsin vaikealta. Ensimmäinen varma löytyy kolmannesta kohteesta. Koveri on kovassa kunnossa ja lähellä voittoa kun pahimmat kilpakumppanit lähtevät ulkopuolelta. Mikäli rahapussi kestää, niin suosittelen silti vahvasti isompiin lappuihin Vappuäijää Koverin kaveriksi. Vihjerivin toinen varma on neljännen kohteen Välähdys, joka voittaa jos Mika Forss saa orin ravilla liikkeelle. Kolmas varma on viimeisen kohteen Staro Moschino. Vain 22% pelattu kakkossuosikki on sopii meille mainiosti varmaksi, kun on porukan paras hevonen ja välttänee tässä kuolemanpaikan. Pahimmat kilpakumppanit ottanevat alussa lujaa yhteen keulapaikasta ja maalisuoralla Staro Moschino tulee ulkoratoja omia vauhtejaan voittoon!

Ensimmäinen ja toinen lähtö vaatii runsasta rastitusta. Varsinkin toinen kohde, aina arvaamaton tammalähtö, houkuttaa hakemaan yllätystä. Suosikki kaksikko jakaa noin 80% pelistä ympäripyöreässä lähdössä. Pelitilin mukaan varmistuksia!

Viides lähtö pelataan hiukan tylsästi neljällä suosikilla. Tosin niistä Religious on vain 9% rastittu.

Kuudenteen lähtöön revitetään jopa 7 merkkiä. Idea merkkinä Kouvolassa 31.10. johtavan takana pussissa, kaikki voimat tallella maaliin kolmantena tullu Rehab(1,3%). Myös takamatkan First Class Lady ja Sahara Peyote ovat jääneet alipelatuiksi.

Lähtö1: 2,3,5,10,11

Lähtö2: 2,3,4,5,7

Lähtö3: 3

Lähtö4: 6

Lähtö5: 3,6,9,10

Lähtö6: 1,3,4,6,8,9,10

Lähtö7: 5.                    Vihjerivin hinta: 35e

FanTeam Vedonlyönti 150% bonus
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *