alle 11,5 maalia

KERROIN

2.00
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantaina kotoisessa salibandyliigassa pelaillaan peräti neljä ottelua ja ensimmäisenä tapetille nostetaan Nokian KrP:n ja Lasbin välinen mittelö. Ottelu käyntiin Raholassa klo 18.30.

Mitalisuosikkina kauteen lähteneen KrP:n meno on ollut hyvin kaksijakoista: alku joukkueella oli katastrofaalinen jonka jälkeen voittoja napsui viisi putkeen. Viimeksi Nokialla saatiin kuitenkin jälleen kokea shokkihoitoa kun heikko OLS haki pisteet suvereenisti luvuin 6-10. Näätälauma on ollut hyvinkin riippuvainen ykköskentän tehoista ja kyllä Henri Johansson (21+7) sekä Joona Rantala (10+18) hienosti huutoon ovat vastanneetkin. Kaksikon takana on ollut selkeästi hiljaisempaa ja taustatukea eittämättä kaivattaisiin. Maalilla Arvid Vonk on ollut hyvin ailahteleva, joskin myös puolustus miehen edessä on alisuorittanut rajusti.

Lasb on yksi alkukauden suurista alisuoritajista ja pudotuspeleihin tähtäävä joukkue löytyy tällä hetkellä vasta sarjataulukon 11. sijalta. Toisaalta oranssipaitojen otteluohjelma on ollut hyvinkin haastava, mutta pelillisesti joukkue ei silti ole esittänyt lähellekkään parastaan. Rasmus Kainulainen on kasvattanut pisteputkensa jo yli kahdenkymmenen ottelun mittaiseksi mutta nuori taituri kaipaisi pikaisesti tehoja myös ketjukavereilta. Miska Mäkinen on ollut puolustajan tontilla erinomainen, mutta siihen ilonaiheet oikeastaan jäävätkin. Isoin odotuksin hankittu Perttu Koljonen ei ole vielä lunastanut odotuksiaan ja tämän vierellä Tino Nivala on kuin varjo entisestään. Maalilla Kaapo Kettunen tekee voitavansa, muttei kuulu lähellekkään sarjan parhaimpiin kassareihin.

Voittajaa on hyvin vaikea lähteä veikkaamaan vaikkakin KrP otteluun ansaitusti suosikkina lähteekin. Parhaat peli-ideat löytyvät ehdottomasti matalista maalimääristä. Lasb on yksi sarjan vähämaalisimmista joukkueista eikä hyvin viisikkona puolustava ryhmä juuri maalipaikkoja vastustajalle tarjoile. Tämän lisäksi Teemu Variksen ryhmä on melko posketon hyökkäyspäähän ja tehot lepäävät suuresti muutaman pelaajan henkilökohtaisten suoritusten varassa. Kotijoukkue KrP on parhaimmillaan hyvin vauhdikasta salibandya pelaava ryhmä, mutta viime aikoina päätön ravaaminen ei ole toivottua tulosta tuonut. Näätälauma päästi viimeksi kymmenen kaappia omiin, joten yhtään pääluotsi Jarmo Härmää tuntien pääpaino illan ottelussa on hyvin pitkälti omassa puolustuspelissä. Alle 11,5 maalin jäädään yli kerran kahdesta, joten in kerroin kelpuutetaan lapulle mukaan! (Panossuositus 2/5)

Kerroinvertailu

 

1
x
2
Bonus

 

1.44
6.75
4.00
1.44
6.60
4.20
1.48
6.50
3.65
1.43
6.70
3.70
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!