TPS

KERROIN

1.86
0
pv
0
t
0
min
0
s

Illan kärkipään kamppailu väännetään Turussa, jossa Palloseura saa vastaansa nuoren Oilersin Espoosta. Ottelu käyntiin mahtavassa Kupittaan Palloiluhallissa klo 18.30.

Tepsin on ollut oletetun vahva eikä suuri mitalisuosikki ole jäänyt pisteittä vielä yhdessäkään ottelussa ja tappioitakin yhdeksässä ottelussa on kertynyt vain kaksi kappaletta. Lähellekkään valmista turkulaisten peli ei silti ole ja melko paljon kesällä muuttunut ryhmä hakee vielä oikeaa säveltä. Juho Sorri (7+8) on vaikean viime kauden jälkeen alkanut lunastaa odotuksia ja rightin-puolen laituri johtaa joukkueen sisäistä pörssiä. Maajoukkueeseen valitut Mikko Hautaniemi sekä Miko Kailiala ovat hyökkäysarsenaalin johtohahmoja, joista etenkin viimeksi mainitulla on vielä rutkasti varaa parantaa. Palloseuran kulmakivi on edelleen todella tiivis puolustus eikä joukkue ole ottanut omiin kuin keskimäärin alle neljä maalia ottelua kohden. Fyysisen ja vankan pakiston takana viimeisenä lukkona torjuu erinomainen Pyry Luukkonen joka lukeutuu ehdottomasti sarjan parhaimpiin torjujiin.

Nuorisotähtiä vilisevä Oilers on pelannut hyvin vaihtelevasti ja yhdeksän peliä on tuottanut viisi voittoa, joista yksi on napattu jatkoajan jälkeen. Voitot ovat pääsääntöisesti ennakkoon heikommista joukkueista eikä öljymiehet ole viime SPV peliä lukuunottamatta kyennyt nappaamaan pisteitä sarjan kärkipään ryhmiltä. Parhaimmillaan espoolaiset pelaavat jopa sarjan parasta salibandya, mutta tietynlainen kokemattomuus ja oman pelin hakeminen on maksanut vielä pisteitä. Justus Kainulainen (11+8) johtaa kiven kovaa hyökkäyskalustoa vaikkei nuori talentti olekkaan omimmillaan keskushyökkääjänä. Puolustusosasto oli kysymysmerkki ennen kautta eikä omanpään peli ole lähelläkään esimerkiksi tämän päivän vastustajaa. Maalilla Joonas Kaltiainen on ollut hiukkasen epävarma mutta luonnollisesti saanee startata tänään.

Oilers on viime vuodet hallinnut joukkueiden keskinäisiä otteluita, mutta tähän tulee tänään muutos. Tps on pykälää kovempi joukkue eikä Oilers todellakaan ole parhaimmillaan Palloseuran kaltaista todella fyysistä ja hyvin organisoitua ryhmää vastaan. Tepsi harjaa kotietunsa turvin pisteet reilun 55% todennäköisyydellä joten in markkinatoppi on hyvä valinta perjantai-illan kupongille. (Panossuositus 3/5)

Kerroinvertailu

 

1
x
2
Bonus

 

1.86
5.50
2.70
1.75
5.85
2.80
1.77
5.90
2.85
1.73
5.75
2.75

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!