Spurs-Sheffield Utd U2.5

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan viimeinen kierros ennen maaottelutaukoa. Kohdistamme katseen Lontooseen, jossa kaksi selvää kotisuosikkia voi hyvinkin olla vaikeuksissa.

Chelsea-Crystal Palace (klo 14:30)

Lauantain futiskierros käynnistyy Lontoon paikallispelillä. Kyseessä ei ole mikään erityisen kuuma derby, mutta luvassa on varmasti mielenkiintoinen ottelu.

Kotijoukkue Chelsea on ollut viime viikkoina hyvässä iskussa. Vihjasimme Frank Lampardin kahtena edellisenä lauantaina Watfordia sekä Burnleyta vastaan, ja saldona olikin kaksi selkeää voittoa. Chelsea on voittanut jo viisi liigapeliä putkeen – ainoa tappio sitten avauskierroksen on Liverpoolia vastaan.

Viikolla Chelsea tahkosi ikimuistoisen kotipelin Ajaxia vastaan. Blues oli jo 1-4 tappiolla, mutta kiri 4-4 -tasapeliin Ajaxin punakorttien myötä. Chelsea teki jopa 5-4 -osuman, joka lopulta hylättiin. Ohjelma on ollut kiireinen, sillä Blues on pelannut viime aikoina kahden matsin viikkotahtia.

Vierailija Crystal Palace tulee otteluun tappio niskassaan. Eagles hävisi tylysti kovakuntoisen Leicesterin isäntänä 0-2. Kausi on kokonaisuutena sujunut hyvin, sillä Palace on yhdeksäntenä 4-3-4 -saldolla. Tämä on hieman yläkanttiin joukkueen materiaaliin nähden.

Crystal Palace on ollut koko kalenterivuoden todella hyvä suorittaja. Joukkueen taso jää jotenkin suurelta yleisöltä piiloon. Jos Valioliigasta otetaan puolen kauden otanta eli 20 matsia, Palace on sijalla 5 saldolla 9-4-7. Joukkue on sijoilla 5-7 kun otantaa on 15-30 -ottelua. Tämä on todella kova suoritus.

Roy Hodgsonin porukka on menestynyt historiallisesti paremmin vieraissa kuin kotonaan. Tälläkin kaudella voitoista puolet on reissupeleissä.

Kotijoukkue Chelsea on osoittanut kuuluvansa Valioliigan viiden sakkiin. Se on kuitenkin tasoltaan yhä kaukana Liverpoolista ja Man Citystä. Lauantaina vastaan asettuva Palace ei ole mikään alemman keskikastin rupusakki, vaan todella hyvä top 10 -suorittaja.

Chelsea ei voi mitenkään ansaita jättisuosikin asemaa näistä lähtökohdista. Takana on myös raskas UCL-matsi Ajaxia vastaan ja ylipäätään kahden ottelun viikkoja kolme kappaletta. Betsaamme Palace +1,5 maalin tasoitusta in 1,92 kertoimella reilulla laakilla. Arviomme tapahtumalle peräti 62%.

Tottenham-Sheffield United (klo 17:00)

Toinen pelivalinta poimitaan kello viiden pääkierroksesta, mutta pysymme edelleen Lontoossa.

Kotijoukkue Tottenham sai viikolla pientä buustia heikkoon alkukauteen kaatamalla Belgradin Punaisen tähden 0-4. Mestarien liigan jatkopaikka näyttäisi olevan hallussa heikon startin jälkeen, mutta Valioliigassa ei suju.

Spurs hukkasi viime sunnuntaina 0-1 voiton 1-1 -tasapeliksi Evertonin vieraana. Vihjasimme myös tuolloin Tottenhamia vastaan (Everton DNB) pitkälti samoin perustein. Ottelu oli tasoltaan todella heikko, ja tasapeli sinänsä ansaittu tulos.

Tottenhamin kausi on ollut hyvin tahmea heti avausottelusta lähtien. Kasassa pitäisi olla parempi joukkue kuin aikoihin, mutta nyt jopa manageri Pochettinon asemaa on kyseenalaistettu. Tottenhamin xG:t ovat myös heikkoja, eli kyse ei ole edes huonosta tuurista.

Vierasjoukkue Sheffield Unitedin tilanne on täysin toinen. Blades rankattiin varsin yksimielisesti sarjajumboksi, mutta viime kaudella hienosti toiminut puolustus on pitänyt loistavasti myös Valioliigatasolla. United on päästänyt sarjassa vähiten maaleja yhdessä Leicesterin kanssa.

Viikko sitten Blades murskasi Burnleyn 3-0 – matsi oli paketissa jo ennen taukoa. Kyseessä oli kolmas nollapeli neljään otteluun. Kauden saldona on vain kaksi tappioita, jotka ovat tulleet top 3 -joukkueille (Liverpool & Leicester).

Sheffield United on todella ikävä vastus kenelle tahansa. Peräti 8/11 otteluista on päättynyt alle 2,5 maaliin ja joukkueen verkkoon on tehty vain kahdesti yli yksi maali. Tottenhamilla on luvassa hikinen ilta, ja odotamme ottelusta vähämaalista.

Betsivalintamme on alle 2,5 maalia in 2,05 kertoimella. Arviomme tapahtumalle on 57%. Sheffield United ei ole pelannut koko kaudella vielä yhtään matsia, jossa xG-luvut eli ”fair score” olisi ollut edes lähelle kolme maalia, saati siten yli kolmen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *