Sociedad-Valladolid U2.5

KERROIN

1.74
0
pv
0
t
0
min
0
s

Udinese-Atalanta U2.5

Poimimme sunnuntain eurofutis-otteluista kolme mielenkiintoista pelikohdetta. Seuraavassa niiden analyysit ottelu kerrallaan.

Newcastle-Wolves: Newcastle DNB @ 2,07 Pinnacle

Sunnuntain ainoassa Valioliigaottelussa kohtaavat Newcastle sekä Wolves.

Kotijoukkue Newcastlen kausi on ollut hyvin kaksijakoinen. Alkusyksy oli yhtä tervanjuontia, ja Rafa Benitezin joukkue oli tiukasti taulukon pohjalla. Hyvistä suorituksista huolimatta pallo ei pomppinut, ja taustalla oli myös vaikea ohjelma.

Viime aikoina kurssi on vihdoin kääntynyt. Newcastlen saldo on 3-2-1 edellisestä kuudesta ottelusta, ja ainoa tappiokin oli tasainen matsi West Hamia vastaan. Viikolla joukkue puristi vieraissa arvokkaan tasapelin kovan kotijoukkueen, Evertonin, vieraana.

Sarjanousija Wolvesin kausi on ollut täydellinen vastakohta. Sudet hävisivät vain yhden kahdeksasta ottelustaan ja puristivat jopa tasapelin Manchester Cityä vastaan. Kaikki kääntyi 9. kierroksen kotitappiossa Watfordille (0-2 FT).

Wolves hävisi Watford-tappion jälkeen Brightonille ja Tottenhamille. Vierastasuri Arsenalilta oli laiha lohtu, kun kaksi seuraavaa matsia toi tappiot Huddersfieldille ja Cardifille. Viikolla Wolves otti shokkivoiton Chelseasta, mutta oli tuossakin ottelussa heikko.

Joukkueiden kurssit kulkevat aivan eri suuntaan. Newcastle saa myös tärkeän wingerin Matt Ritchien takaisin pelikiellosta. Piristynyt Magpies on oltava kotisuosikki, joten Pinnaclen DNB kertoimella 2,07 kelpaa mainiosti! Ottelun maaliodotusarvo on todella matala, joten suoran voiton sijaan kannattaa suosia DNB-vaihtoehtoa, jolla saat rahat takaisin tasapelillä.

Udinese-Atalanta: alle 2,5 maalia @ 2,00

Udinese ja Atalanta kohtaavat Serie A:ssa sunnuntaina klo 16:00.

Kotijoukkue Udinesen kausi on sujunut varsin ennakoituun tahtiin. Moni Italian futista seuraava muistaa varmasti viime kauden järkyttävän tappioputken (11 kpl!), jonka vuoksi seura lähes putosi sarjatasoa alemmas.

Udinese on pelannut tämän syksyn suht omalla tasollaan. Joukkue ajautui syyskuun lopulla 7 ottelun voitottomaan putkeen, mutta tämä katkesi 2 viikkoa sitten kotona AS Romaa vastaan (1-0 FT). Viikko sitten Udinese puolusti arvokkaan tasapelin Sassuolon vieraana.

Atalantan kausi on ollut kaksijakoinen. Seitsemän kierroksen jälkeen joukkueen saldona oli vain yksi voitto. Tahti kääntyi aivan toiseksi, kun tähtipelaaja Josip Ilic palasi ruotuun. Mies on iskenyt tehot 3 maalia + 3 syöttöä viiteen otteluun.

Ilic sai kuitenkin punaisen kortin kaksi viikkoa sitten Empolin vieraana. Matsi oli 85. minuutilla 2-2 Ilicin lennettyä pihalle, ja Atalanta hävisi yliaikaosumalla viisi minuuttia myöhemmin. Tämä kertoo paljon. Viikko sitten joukkue taipui myös Napolille Ilicin oltua pelikiellossa.

Atalanta-tähti kärsii pelikieltoaan myös Udinesea vastaan. Tämä on merkittävä etu kotijoukkueelle, joka on saanut muutenkin puolustuksena kuntoon viime otteluissa.

Peleihin kelpaa komeasti ilta Udinese +0,5 kertoimella 2,05. Myös alle 2,5 maalia kertoimella 2,00 on erinomainen haku, ja Ilicin poissaolo on bonusta myös kyseiseen vetoon. Kumpi tahansa näistä (tai molemmat) ovat hyviä valintoja.

Real Sociedad-Valladolid: alle 2,5 maalia @ 1,74

Real Sociedad saa vieraakseen sarjanousija Valladolidin alkaen klo 19:30.

Real Sociedad on tällä hetkellä La Ligan tasaisessa keskikastissa saldolla 5-4-5. Joukkue on ollut näillä sijoilla jo usean vuoden ajan, joten kausi etenee hyvin odotetusti. Takana on varsin hyvä seitsemän ottelun putki, jossa Sociedad on hävinnyt vain kaksi ottelua.

Tämä joukkue on tunnettu jo kauan runsamaalisuudestaan, ja syksy lähti myös käyntiin runsasmaalisin tuloksin. Trendi on kuitenkin selkeä: Sociead on koko ajan vähämaalisempi, ja kauden saldo on vain 2,36 osumaa per ottelu.

Vierasjoukkue Valladolid on tämän kauden sarjanousija. Saldo 4-5-5 on varmasti kovempi, kuin moni odotti. Valladolid on menestynyt koko syksyn erittäin puolustusvoittoisella taktiikalla. Peräti 9/14 kauden otteluista on päättynyt joko 0-0, 1-0 tai 0-1 tulokseen!

Valladolidin maalimäärät saivat nostetta viikko sitten, jolloin joukkue romahti todella epätyypilliseen 2-4 kotitappioon Leganesia vastaan. Tuo oli ottelu, jossa kaikki meni pieleen alusta asti. Kuuden maalin tuloksesta huolimatta Valladolidin peleissä on nähty vain 1,79 maalia per ottelu.

Vierasjoukkue tulee tähänkin matsiin erittäin puolustusvoittoisesti, ja viikon takaisista virheistä on varmasti opittu. Samaan aikaan Sociedadin maalimäärät ovat laskussa, joten lähtökohdat 1-0/0-0 -tyyliseen lopputulokseen ovat erinomaiset. Alle 2,5 maalia n 1,74 kertoimella on loistava veto.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!