Real Madrid

KERROIN

1.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Keskiviikkoiltana päätetään loputkin Mestarien liigan alkulohkot. Tarjolla on kutkuttavia kamppailuja, joista nostamme esiin kaksi motivoituneiden joukkueiden vääntöä.

Salzburg-Atletico Madrid (klo 22:00)

A-lohkon tilanne: Bayern 13, Atletico 6, Salzburg 4, Lokomotiv 3. Salzburg tarvitsee voiton jatkopaikkaan. Se tuskin menettää 3. sijaa, sillä Salzburg vie keskinäiset ottelut tasapisteissä Lokomotivin kanssa.

Kotijoukkue Salzburg nousi viikko sitten yllättäen taistelemaan A-lohkon toisesta sijasta. Asetelma näytti olevan selkeä Atleticolle, joka sai kotona vastaansa Bayernin B-miehistön. Kun Tico ei voittanut otteluaan ja Salzburg haki pisteet Moskovasta, tilanne on yhä auki.

Mestarien liigan kriittiset vaiheet ovat häirinneet Salzburgin otteita kotimaan sarjassa. Joukkue on voittanut vain yhden neljästä edellisestä Bundesliigan ottelusta ja hävisi Admiran vieraana lauantaina myös maalein 0-1 FT.

Vierailija Atletico Madrid pelaa kokonaisuutena erinomaista kautta. Joukkue kaatoi Valladolidin viikonloppuna rutiinilla 2-0. Tico johtaa La Ligaa upealla 8-2-0 saldolla ja 21-2 maalierolla. Keulaa Barcelonaan ja Real Madridiin on kertynyt jo todella mukavasti.

Mestarien liigassa Atletico hävisi avausmatsin Bayernin vieraana, mutta loput pelit ovat sujuneet tappioitta. Ongelmana ovat kolme tasapeliä Lokomotivia, Bayernina ja Salzburgia vastaan. Ticon olisi pitänyt voittaa vähintään kaksi näistä, mutta heikko viimeistely uhkaa maksaa nyt jatkopaikan.

Salzburg on pelannut karsinnoista lähtien 7/7 tämän syksyn CL-matsia yli 2,5 maalin tuloksiin ja 6/7 ottelua yli 3,5 maalin tuloksiin. Kaikki lohkovaiheen matsit ovat 2-2, 3-2, 2-6, 3-1 ja 1-3 FT. Nyt kun panoksena on jatkopaikka, ja riskejä on otettava, vähämaalinen tulos yllättäisi.

Vaikka vastassa on yksi Euroopan parhaimmista puolustuksista, luotamme runsasmaaliseen matsiin: Salzburg iski Atleticoa vastaan vieraissakin kaksi byyriä, eli saman verran kuin 10 eri La Liga -joukkuetta on saanut aikaan koko kaudella.

Betsataan aasialainen yli 3,0 maalia in 2,15 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55 %. Voit myös pelata muita totals-linjoja. Etenkin Salzburgin team totalsit maistuvat tässä hyvin.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Real Madrid-Mönchengladbach (klo 22:00)

B-lohkon tilanne: Gladbach 8, Shakhtar 7, Real 7, Inter 5. Real tarvitsee jatkopaikkaan voiton, sillä muussa tapauksessa se jää väistämättä kolmanneksi.

Kotijoukkue Real Madridin synkkä CL-sesonki sai jatkoa viikko sitten. Los Galacticos hävisi jo toistamiseen Shakhtar Donetskille, tällä kertaa vieraissa maalein 0-2. Uskomatonta kompurointia sisältänyt syksy voidaan silti pelastaa kaatamalla Gladbach päätöspelissä.

La Ligan puolella Real otti sen sijaan todella kovan päänahan voittamalla Sevillan vieraissa 0-1. Kyseessä on henkisesti erittäin tärkeä pistepotti, mikä paransi joukkueen asemaa myös La Ligan kärjessä. Syksy on silti ollut kaikkea muuta kuin vakuuttava tälle joukkueelle.

Vierailija Gladbach on ollut B-lohkon ehdoton yllättäjä. Joukkue on kyllä ollut Shakhtarin kanssa onnekas, mutta altavastaajat tarvitsevat aina hieman onnea menestyäkseen. Tuurit loppuivat kuitenkin viime viikolla Interiä vastaan. Näin joukkue voi hyvinkin pudota jatkosta, vaikka johtaakin lohkoa.

Bundesliigassa Gladbach pelasi vauhdikkaan 2-2-tasapelin Freiburgin vieraana. Joukkue ei ole ollut kotimaassa parhaimmillaan, mikä johtuu UCL-kiireistä. Sarjapeleissä on ollut pakko lepuuttaa, jotta tärkeissä CL-matseissa on ollut tuoreita jalkoja.

Real Madrid oli joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa hyvin epäonninen. Gladbachin hyvä onni on jatkunut lähes koko lohkovaiheen läpi, mutta nyt tuurit taitavat kyllä loppua. Sevilla-voiton buustaama Real Madrid palaa keskiviikkona tasolleen ja nappaa jatkopaikan.

Me luotamme Mestarien liigan kestomenestyjään. Betsaamme Realin voittoa in 1,75 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 62 %. Tässä on hyvä sauma kokeilla riskillä myös -1,5 tasoitusta, sillä Gladbachin on otettava tappioasemassa isoja riskejä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *