West Ham +0.5

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan 16. kierros päättyy maanantai-iltana Lontoon paikallispeliin. Pystyykö manageria vaihtanut Arsenal vihdoin parempiin peliesityksiin?

Kotijoukkue West Hamin kausi on ollut kokonaisuutena pieni pettymys. Tässä ei toki ole mitään uutta Hammers-faneille, sillä joukkue suorittaa vuodesta toiseen alle tasonsa. Maanantain otteluun lähdetään tappio niskassa, sillä West Ham hävisi edellisellä kierroksella ansaitusti Wolvesin vieraana 2-0.

Hammers on voittanut kokonaisuutena vain yhden edellisestä yhdeksästä ottelustaan. Tämä yllätysvoitto tuli pari viikkoa sitten Chelsean vieraana. West Ham oli myös tuossa matsissa selkeästi heikompi joukkue, eivätkä xG-luvut ole olleet mairittelevia viime aikoina.

Lontoon paikalliskilpailija Arsenalin tilanne ei ole paljon parempi. Jos Tykkimiehet häviävät maanantain ottelun, West Ham ja Arsenal olisivat sarjataulukossa tasapisteissä.

Kohtuullisen hyvä alkukausi on hyytynyt viime viikkoina pahemman kerran. Arsenal ei ole voittanut seitsemään otteluun, ja xG-luvut ovat West Hamin tapaan todella heikkoja. Ohjelma on ollut lisäksi erittäin helppo. Viime viikkoina Gunners on kohdannut Brightonin (k), Norwichin (v) ja Southamptonin (k). Ei voittoja ja kaksi päästettyä joka pelissä.

Arsenalin seurajohto reagoi alamäkeen pari viikkoa sitten ja antoi manageri Unai Emerylle monoa. Arsene Wengerin korvaajaksi tullut espanjalainen ei lopulta saanut Tykkimiesten peliin merkittävää parannusta. Tällä hetkellä tilapäismanagerina toimii Freddie Ljungberg.

Managerinvaihdot piristävät yleensä joukkuetta, mutta Arsenal näkyy pelaavan vieläkin heikommin. Kotitappio Brightonille oli torstaina masentava esitys.

Arsenalista on täysin mahdoton taikoa 50% vierassuosikkia, vaikka West Hamilla onkin muutamia poissaoloja. Betsaamme mielellämme in West Ham +0,5 1,90 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle 59%.

Kannattaa kokeilla pikkurahalla myös in markkinatoppia 3,60.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *