Celta-Sevilla U2.5

KERROIN

1.66
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntain ottelutarjonnasta nousee esiin kaksi totals-betsiä. Toinen poimitaan Ranskasta ja toinen Espanjan pääsarjasta.

Ligue 1: Montpellier-Saint Etienne (klo 16:00)

Kotijoukkue Montpellier on sementoitu viime vuosina Ranskan pääsarjan keskikastiin. Tällä hetkellä sijoitus on hieman tavallista parempi, seitsemäs, ja taakse jää mm. suurseura Lyon pisteen erolla. Joukkue on ollut myös pelillisesti oikein hyvässä iskussa: yksi tappio viidestä matsista ja sekin PSG:n vieraana.

”Montin” kohdalla kiinnostavat kuitenkin maalimäärät. Joukkue oli alkukaudesta hyvin väkevä under-jengi. Kun peli alkoi kulkea ja tulokset parantua, nousivat myös maalimäärät. Viikolla pelattu 1-1 tasuri Metzin kanssa oli ensimmäinen alle 2,5 maalin tulos yhdeksään otteluun. Tuossakin pelissä oli paikkoja xG-lukujen mukaan yli kolmeen maaliin.

Vierasjoukkue Saint-Etienne on sijoittunut perinteisesti Montpellierin ja kärkiseurojen väliin. Joukkue on nähty usein viime vuosina myös Eurooppa-liigassa. Tämä kausi on mennyt vihkoon pahemman kerran, eikä ASSE:n kurssi ole kääntynyt edes päävalmentajanvaihdon myötä.

Tällä hetkellä puikoissa oleva Claude Puel otti vastuun lokakuun alussa. Saint-Etienne on silti pakan pohjilla lähellä putoamisviivaa. Viikolla tipsasimme myös joukkuetta vastaan, ja saldona olikin tappio kotona Marseillea vastaan.

Saint-Etienne on ollut myös hyvin runsasmaalinen johtuen joukkueen vuotavasta puolustuksesta. Peräti 7/9 edellisestä pelistä on overeita ja joukkueen verkkoon on tehty kaikissa matseissa vähintään kaksi maalia.

Arviomme yli 2,5 maalia noin 50-50 -tapahtumaksi, mutta tarjolla on huikeita kertoimia. Betsataan yli 2,5 maalia ille kertoimella 2,45.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


La Liga: Celta-Sevilla (klo 19:30)

Kotijoukkue Celta on mainittu tämänkin sivuston tipseissä jo useaan kertaan tällä kaudella. Olemme olleet usein joukkuetta vastaan, eikä viime viikkojen kurssissa ole nähty parantumisen merkkejä. Celta tulee otteluun niskassaan 1-0 -tappio Valencian vieraana.

Celta on ehtinyt jo vaihtaa päävalmentajaakin, tuloksetta. Joukkue on voittanut Oscar Garcian johdolla vain 1/10 liigaottelusta. Huolestuttavaa on Celtan valtavat ongelmat maalinteon kanssa. Joukkueella on ollut lukuisia helppoja kotiotteluita, joissa se ei ole saanut tarvittavia maaleja aikaan.

Vierailija Sevillan tilanne on ollut koko kauden ajan huomattavasti parempi. Kyseessä on yksi sarjan top 6 -joukkueista, jolla on rahkeita haastaa hyvänä päivänä myös sarjan jättiläisiä. Sevilla nousisi voitolla jaetulla sarjan kolmossijalle.

Sevilla on saanut varsin runsasmaalisen joukkueen maineen viime vuosina. Nyt tilanne on kuitenkin toinen, ja olemme vihjanneet alle 2,5 maalin betsejä aiemminkin tämän joukkueen otteluihin. Sevillan peleissä on nähty 2,23 osumaa ja 16/22 pelistä on alle 2,5 maalin tuloksia.

Celta on ollut kotonaan myös jäätävän vähämaalinen: 9/10 edellisestä kotimatsista on alle 2,5 maalin tuloksia. Joukkue on tehnyt kotonaan koko kaudella vain yhden kerran enemmän kuin yhden maalin.

Ottelussa on loistavat asetelmat taas yhdelle alle 2,5 maalin tulokselle. Betsataan underia ille 1,66 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 68%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *