Real Madrid -1 ah

KERROIN

1.9
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tiistaina pelataan pari rästiottelua Englannissa ja La Ligassa. Me nostamme esiin kaksi parasta peli-ideaa.

Championship: Rotherham-Cardiff (klo 21:00)

Kotijoukkue Rotherham lähtee tiistain matsiin itseluottamusta puhkuen. Millers nappasi lauantaina erittäin tärkeän vierasvoiton Prestonista, mikä nosti joukkueen putoamisviivan yläpuolelle. Kyseessä oli myös xG:n valossa täysin ansaittu voitto (1-2 FT).

Rotherham voitti myös tätä edeltävän kotimatsinsa Derbyä vastaan komeasti lukemin 3-0 FT. Millers oli erinomainen alusta loppuun ja loi runsaasti maalipaikkoja. Heikon alkukauden pelannut joukkue on kuin hurmoksessa juuri nyt; saldo 4-1-1 kuudesta edellisestä ottelusta ja tehtyjä maaleja 1+3+3+1+3+2 kappaletta.

Vierailija Cardiffin pukukopissa ollaan myös positiivisissa fiiliksissä. Walesilaisjoukkueella on ollut pitkä huono jakso, joka saatiin vihdoin poikki viime lauantaina. Bluebirds kaatoi Bristol Cityn vieraskentällä puhtaasti 0-2 FT ja oli myös xG:n valossa suorastaan ylivoimainen.

Ennen viime lauantaita Cardiff pelasi tasan Millwallin ja Barnsleyn kanssa. Nämä ottelut enteilivät jo parempaa, sillä ne katkaisivat ruman kuuden ottelun tappioputken. Voitto Bristol Citystä oli siis ensimmäinen yhdeksään otteluun.

Rotherham on tällä hetkellä suorastaan liekeissä. Joukkue luo maalitilanteita solkenaan, ja peräti 7/8 edellisestä liigaottelusta on yli 2,5 maalin tuloksia. Cardiff ei ole myöskään mikään under-joukkue vaan pelaa noin puolet matseistaan yli 2,5 maaliin. Asetelma on erittäin lupaava maalien suhteen.

Viisi edellistä joukkueiden kohtaamista on tuloksia 5-0, 1-2, 2-2, 2-1 ja 1-3, joten historia tukee myös runsasmaalisuutta. Pelataan yli 2,5 maalia n 2,10 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56 %.

 

La Liga: Real Madrid-Getafe (klo 22:00)

Kotijoukkue Real Madrid palasi voittojen tielle lauantain ottelussa Huescaa vastaan. Vaikka ottelu oli lukujen valossa tasainen ja ratkesi vasta myöhäiseen maaliin, oli Real Madrid selkeästi parempi joukkue. Toppari Raphael Varane oli joukkueen sankari tekemällä molemmat maalit.

Huesca-voittoa edelsi todella kummallinen kompurointi kotona Levantea vastaan (1-2 FT). Madridilaiset töppäsivät pari viikkoa sitten myös cupissa häviten Athletic Bilbaolle sekä Alcoyanolle. La Ligan puolella tulostaso on kuitenkin ollut pitkään hyvä.

Vierailija Getafe lähtee matsiin ruma tappio niskassaan. Joukkue hävisi Sevillan vieraana 0-3 ja oli ottelussa täysin aseeton alusta asti. Tätä edelsi surkea 0-0-tasapeli kotona Alavesia vastaan ja peräti 1-5-vierastappo Athletic Bilbaon kotiluolassa.

Getafe on tunnettu viime vuodet La Ligan tiiviimpänä joukkueena. Madridin lähiöistä tuleva joukkue on taistellut tiukasti jopa Mestarien liigan sijoituksista. Tämä sesonki on kaikin puolin heikoin moneen vuoteen. Getafe on tehnyt sarjassa vähiten maaleja juuri nyt.

Ottelu on Madridin paikallispeli, mutta siitä ei ole ollut Getafelle viime vuosina iloa. Lähiöjengi on kiusannut isompiaan monet kerrat, mutta Real Madrid on ollut todella tyly vastus: 13 edellistä kohtaamista on Realille saldolla 12 voittoa ja 1 tasapeli. Maaliero on karu 41-8.

Emme usko Getafen parantavan tätä saldoaan myöskään tiistaina. Real Madridilla on pitkä lista poissaoloja, mutta ne näkyvät kertoimissa liikaa. Betsataan Real Madrid -1 aasialaisella tasoituksella in 1,90 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *