Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään kahdella varmalla. Toisen kohteen Zest Boy on kanuunakunnossa ja jäämässä kakkossuosikiksi. Porissa Zest Boy tuli keulasta toiseksi, kun Ranch Rocky Road tuli selästä pätkällä ohi juuri ennen maalia. Zest Boy kirii selästä paremmin ja nyt 10 paikalta se sellaisen saa. Vain noin 25% pelattuna Zest Boy maistuu oikein hyvin varmaksi. Toinen varma on päätöskohteen Bosse Nice. Kouvolassa Bosse Nice irtosi keulasta selvään voittoon ilman suurempaa rutistusta. Tehtävä oli tätä helpompi, mutta Bosse Nice vaikuttaa hevoselta, jolla ei aivan heti tule sarjat vastaan. Nytkin ruuna päässee keulaan ja siitä muilla riittää kyllä tulemista, mikäli mielii Bosse Nicestä ohi tulla.

Avauskohde pelataan kahdella merkillä. Selene Lune jyrää voimillaan ja pienessä lähdössä korkealle. Voimanpesä ei kaihda paikkaa johtavan rinnallakaan. BWT Divine pääsee lujaa liikkeelle ja lienee tässä keulassa. Siitä Olli Koivusen ajokki voi vetää maaliin asti. Club Nord Elit:in luokka riittää, mutta suoraan tauolta se jää vihjesysteemin ulkopuolelle.

Kolmannessa kohteessa viime syksyn voittoputkeen lopettanut Muska on pelattu suosikiksi. Poriin pikku tauolta palannut Muska otti heti helpon näköisen voiton keulasta tätä helpommassa tehtävässä. Perusmatkalta otetaan mukaan vielä Aurora’s Dream, joka spurttasi Teivossa johtavan takaa voittoon. Nyt voltin vitoselta se voi jäädä kauemmas kärjestä. Kaikki kolme takamatkalaista otetaan lapulle. La Donna Perfetta on epävarma, mutta kunto on rautaa. Ehjällä juoksulla se voi kiertää kaikki. Lapland Royal sai Vermossa myöhään kiritilat johtavan takaa, mutta vaihtoi terävästi rytmiä ja ehti voittoon. MAS Chili on myös riittävä hevonen voittamaan tämän tehtävän.

Neljännen kohteen Cameron Wake on pelattu suureksi suosikiksi. Ison rahan toivossa vihjerivissä lähtö lyödään tukkoon ja toivotaan isoa yllätystä.

Viides lähtö pelataan neljällä merkillä. Helkan Toivo olisi keulasta lähellä voittoa, mutta keulapaikka ei ole kirkossa kuulutettu. Myllyn Valtti saa poisjääntien myötä sisimmän lähtöradan ja juoksee väkisinkin lähellä kärkeä. Kromaus on ennemminkin vahva, kuin nopea, eikä maili ole mielimatka. Mikäli alussa mennään lujaa, saa se silti mahdollisuuden loppusuoralla. Mustamanin voitosta on jo aikaa, mutta Ari Moilanen voittaa Vermossa tasaiseen tahtiin, hevosesta riippumatta.

Lähtö1: 4,6

Lähtö2: 10

Lähtö3: 4,5,8,9,10

Lähtö4: Kaikki 9 valjakkoa.

Lähtö5: 3,6,7,9

Lähtö6: 3

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *