yli 11,5 maalia

KERROIN

2.20
0
pv
0
t
0
min
0
s

Illan toinen kamppailu mitellään Porissa, jossa isäntäjoukkue saa vieraita Turusta, Palloseuran saapuessa Porin Urheilutalolle. Länsirannikon-derby käyntiin klo 18.

Sarjanousija Karhut on pelannut lähes odotusten mukaisesti ja hyvin suurella todennäköisyydellä porilaisten kausi jatkuu runkosarjan jälkeen playout-sarjassa, jossa panoksena on liigapaikka seuraavalle kaudelle. Joukkueen päätavoite kauteen lähdettäessä oli varmasti suoran putomisen välttäminen ja mikäli mesikämmenet vielä jumboksi tipahtaisivat olisi se todellinen jättiyllätys. Joukkue seilaa ennen illan ottelua viiden ottelun tappioputkessa ja mitä todennäköisemmin tuo lukema kasvaa yhdellä tänään. Porilaiset eivät ole voitoilla mässäilleet mutta joukkue on raapinut tärkeitä pisteitä ns. päävastustajiltaan, josta täytyy kyllä antaa suuri plussa satakuntaan päin. Omissa on kolissut selkeästi eniten sarjasta, mutta toisaalta Karhut on tehnyt varsin kiitettävän määrän maaleja myös vastustajan päätyynkin. Hyökkäysosaamista joukkueesta löytyy mm. Benjamin Lepolan sekä Ville-Tapani Salosen muodossa, mutta puolustussuuntaan nimilista on yksi sarjan heikoimpia.

Tepsi otti eilen ison voiton SPV:stä lukemin 7-3 ja varmisteli näin ollen asemaansa kolmen kärjessä. Palloseuran tekeminen on varsin hyvällä mallilla ja joukkue on allekirjoittaneen papreissa kenties se suurin uhka Classicille keväällä. Vahvaan puolustuspeliin nojaava pelitapa on jälleen toiminut ja nyt viime vuosien lepsuun hyökkäyspeliinkin on saatu selkeästi oikeita lääkkeitä. Miko Kailiala on joukkueen sisäisessä psiepörssissä omilla kymmenluvuillaan ja nuori Eero Jalo on vaikean viime kauden jälkeen löytänt jälleen oikeille raiteille. Happeesta värvätty Janne Hoikkanen on myös äitynyt mustavalkoisisa kovaan lentoon. Maalilla Pyry Luukkonen on yksi sarjan varmimmista torjujista, mutta saanee huilivuoron tänään ja tolppien välissä aloittanee Olli Kuisma.

Voittajasta ei tässä ottelussa pitäisi juuri olla epäselvyyttä, mutta kyllä Tepsi tässä ihan tosissaa joutuu pelaamaan, mikäli Porin hornankattilasta mielii pisteitä mukaansa napata. Karhut kohtaa huomenna Steelersin ja mitä todennäköisimmin viikonlopun pääpaino on vasta huomisessa koitoksessa. Karhut on vaarallinen ryhmä hyökkäyssuuntaan ja hiukan heikommalla motivaatiolla askiin astuva Tps tuskin porilaisia tulee alle kolmessa maalissa pitämään. Karhujen puolustus on yksi sarjan heikoimpia ja kyllä vierailijat halutessaan latovat tänään rumat lukemat taululle. Me odotamme pelistä varsin avointa ja viihdyttävää, joten nostetaan yli 11,5 maalia n tykkikeroimella pelihin mukaan. (raja 1,90) (panossuositus 4/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!