Bristol City (1X2)

KERROIN

3.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Middlesbrough (1X2)

Lauantaivakiossa on tarjolla poikkeuksellisen maistuva kierros. Kyseessä on ensinnäkin bonusvakio, jossa 13 oikein -voittoluokkaan on laitettu 200.000 euroa lisärahaa. Tämän lisäksi kupongilla on tavallista enemmän vääristymiä!

Kohteen perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet. Peliprosentit muuttuvat aina hieman vihjeen kirjoituksen jälkeen.

1: Southampton-Tottenham (25-27-48)

Southampton jatkoi hyviä otteitaan viikko sitten Manchester Unitedin vieraana. Saints pelasi vahvan ottelun, mutta hävisi loppuhetkien maalilla 3-2. Joukkueen esitykset ovat selvästi alkukautta vahvempia, vaikka viime kierroksilla onkin kärsitty tappioita. Tottenham kaatoi viikolla Dortmundin vieraissa ja eteni jatkoon Mestarien liigassa. Valioliigassa on takana heikko jakso ja kolme matsia ilman voittoa. Spurs vältti tappion Arsenalille viikko sitten missatun rangaistuspotkun ansiosta. Tottenham ansaitsee selvän suosikkiaseman, mutta Vakion pelaajat ovat aivan liian vieraspainotteisia. Ohitetaan peräti 63% merkitty Spurs!

2: Newcastle-Everton (37-32-31)

Newcastle on esiintynyt viime aikoina erinomaisesti, vaikka joukkue hävisikin viikko sitten West Hamin vieraana. Magpies on voittanut peräti neljä edellistä kotimatsia putkeen maalierolla 9-1. Joukkueen puolustus toimii erinomaisesti, ja eroa putoamisviivaan on jo kuusi pistettä. Evertonilla on takana myös kaksi nollapeliä. Toffees pysäytti viikko sitten Liverpoolin ja kaatoi tätä ennen Cardiffin 0-3. Everton on pykälän kotijoukkuetta laadukkaampi, mutta Newcastle ansaitsee marginaalisen suosikkiaseman. Ottelun maaliodotus on erittäin matalalla, joten 0-0, 1-0, 0-1 tulokset ovat lähellä. Merkitse kohde umpeen, jos vain mahdollista.

3: Leicester-Fulham (61-22-17)

Leicesterin leirissä puhaltavat muutosten tuulet. Claude Puel sai pari viikkoa sitten monoa, ja seura kaappasi Celticistä entisen Liverpool-managerin Brendan Rodgersin. Miehen ensimmäinen matsi päättyi pettymykseen, kun Leicester hävisi yliaikamaalilla Watfordille. Fulham on hävinnyt nyt viisi ottelua putkeen, ja seurajohto kyllästyi reilu viikko sitten myös Claudio Ranieriin ja antoi kokeneelle managerille potkut. Ex-pelaaja Scott Parker on väliaikaisesti ruorissa, mutta hän avausmatsinsa päättyi tappioon Chelsealle. Leicester on selvän suosikin asemassa, mutta Vakion 75% kotivoitolle on rajusti liikaa. X2 on rohkea haku, ja osuu lähes neljä kertaa kymmenestä. Jos Leicesterin ohitus hirvittää, niin käytä kotivoiton rinnalle vaihtomerkki.

4: Cardiff-West Ham (31-29-40)

Cardiffilla on takana heikko jakso, sillä nousijajoukkue on hävinnyt kolme matsia putkeen maalierolla 1-10. Turpiin on tullut myös kahdessa edellisessä kotiottelussa ja vielä selvin numeroin. West Ham kaatoi Newcastlen 2-0 viime lauantaina. Joukkue on hävinnyt vain Manchester Citylle vieraissa edellisen viiden kierroksen aikana. Puolustus toimii tällä hetkellä hyvin, mutta Hammers ei ole mitenkään erityisen vahvassa iskussa. Vakiokansa on ylireagoinut rajusti Cardiffin viimeaikaisiin tuloksiin. West Ham on saanut jopa 55% kannatuksen, joten 1X tarjoaa hienon valuen ja osuu kuusi kertaa kymmenestä.

5: Huddersfield-Bournemouth (24-29-47)

Huddersfield otti kaksi kierrosta sitten kauan kaivatun voiton Wolvesista 1-0. Terriers ei pystynyt yllätykseen toista kertaa putkeen vaan hävisi odotetusti Brightonille viime lauantaina 1-0. Joukkueen hyökkäyspää on edelleen äärettömän tehoton. Bournemouth teki kyseenalaisen ennätyksen tappiossa Manchester Citylle; joukkue ei nimittäin onnistunut luomaan ainuttakaan maalitilannetta (tai edes kulmaa) koko ottelussa. Cherries on hävinnyt vieraissa kahdeksan matsia peräkkäin, mutta Huddersfield-ottelussa jopa Bournemouth ansaitsee selvän suosikin aseman. Kohde on pelattu Vakiossa melko hyvin kohdelleen, joten 44 pinnaa merkitty kakkonen kelpaa osuvana suosikkina varmaksi.

6: Man City-Watford (80-14-6)

Manchester City nousi takaisin liigan piikkipaikalle Liverpoolin kompuroinnin myötä. City on myös tuskaillut maalinteon kanssa, mutta joukkue puristi West Hamista ja Bournemouthista elintärkeät 1-0 voitot. Watford kaatoi Leicesterin 90. minuutin maalilla 2-1. Hornets on hävinnyt kymmenestä edellisestä liigapelistä vain kaksi, ja tappiot ovat Liverpoolia sekä Tottenhamia vastaan vieraskentällä. Watford oli lähellä yllättää Cityn myös kauden aiemmassa kohtaamisessa, mutta nyt saumat edes pisteeseen ovat ohuet. City kannattaa jättää kahdeksan kertaa kymmenestä osuvana varmaksi, vaikka se onkin pari prosenttia ylipelattu.

7: Bristol City-Leeds (36-28-36)

Bristol City on ollut alkuvuoden komeetta Championshipissa. Robins voitti peräti kahdeksan liigamatsia putkeen, ennen kuin stoppi tuli Norwichin vieraana kolme kierrosta sitten. Tätä seurasi kotitappio Birminghamille ja tasuri vieraissa Prestonille, eli Bristolin vire on laskemaan päin. Leeds murskasi WBA:n 4-0 viikko sitten vakuuttavalla esityksellä. LUFC ei ole aivan alkukauden veroisessa vireessä, mutta joukkue on silti kiinni suorassa nousupaikassa. Kohteen paras merkki on vain 30% pelattu Bristol City. Ottelun asetelma on hyvin tasaväkinen, ja 1_2 sopii valinnaksi näillä peliprosenteilla.

8: Nottingham-Hull (40-28-32)

Nottingham elättelee yhä playoffs-toiveita uuden manaerin Martin O’Neillin johdolla. O’Neill on ollut puikoissa pian kaksi kuukautta, mutta saldo 3-2-3 on ei ole tuonut merkittävää parannusta seuran tuloksiin. Viikko sitten Forest hävisi Stoken vieraana 2-0. Hull on ollut viimeisen 4-5 kuukauden ajan Championshipin parhaita joukkueita. Tiikereille tuli helmikuussa pieni suvantovaihe, mutta nyt takana on jälleen kaksi voittoa. Varsin tasaväkisten joukkueiden kohtaamisessa Nottingham ansaitsee pienen suosikin aseman. Peräti 56% merkitty kotivoitto on rajusti ylipelattu, joten ohitetaan se!

9: Bolton-Millwall (24-32-44)

Boltonin tilanne synkkenee sarjan hännillä viikko viikolta. Trotters on hävinnyt kolme matsia putkeen, ja eroa on nyt 21. sijalla olevaan Readingiin jo seitsemän pistettä. Turpiin tulee niin kotona kuin vieraissakin, eikä mikään viittaa joukkueen parannukseen. Millwall on vain kolme sijaa Boltonin yläpuolella ja hävinnyt niin ikään kolme matsia peräkkäin. Esitykset ovat olleet kentällä hyviä, ja Lions olisi ansainnut pisteitä kaikista näistä otteluista. Tasoeroa on Boltoniin huomattavasti enemmän, mitä sarjataulukko näyttää. Vain 36% merkitty kakkonen onkin loistava piikki.

10: QPR-Stoke (42-29-29)

Syyskauden yllättäjä QPR on ollut viime kuukauden rajussa syöksyssä. Ärrät sai seitsemän matsin tappioputkensa poikki kaksi kierrosta sitten Leedsiä vastaan, mutta viime viikolla tuli taas turpiin Brentfordilta maalein 3-0. Joukkue on vajonnut jo 18. sijalle, mutta hyvä alkukausi pitää sen turvassa putoamiselta. Stoke kaatoi viikko sitten Notinghamin hyvällä esityksellä maalein 2-0. Tämä ei pahemmin joukkuetta lohduta, sillä Championshipin arvokkain pelaajamateriaali tulee jäämään kauas playoffs-paikoista. QPR on jäänyt matsissa selvästi alipelatuksi, joten ykkönen kelpaa hyvin varmaksi vain 37% peliosuudella. Joukkueiden välillä ei ole juuri nyt suurempaa tasoeroa.

11: Middlesbrough-Brentford (46-29-25)

Middlesbrough nyhjäsi viikko sitten 0-0 -tasapelin Wiganin kanssa. Kyseessä oli kolmas nollapeli peräkkäin, joten Boro sementoi asemaansa sarjan parhaiten puolustavana joukkueena. Brentford kaatoi alamäessä olevan QPR:n maalein 3-0. Bees on pelannut 12 edellistä matsia saldolla 7-3-2 ja alkanut haaveilemaan vielä playoffs-paikoista. Nämä unelmat vaatisivat vierasvoittoja tällaisissa otteluissa. Vakiokansa on hieman pihalla joukkueiden tasoerosta, mikä johtuu Brentfordin alhaisesta sijoituksesta sarjataulukossa. Boro ei voita matsia edes kerran kahdesta, joten 63% pelattu ykkönen tarjoaa maistuvan sauman ohipeliin.

12: Reading-Wigan (38-32-30)

Reading otti tärkein 1-2 vierasvoiton jumbojoukkue Ipswichistä viime viikolla. Koko kauden putoamistaistelussa rämpinyt Royals on hieman alkusyksyä paremmassa iskussa, mutta joukkue ei pääse pakoon putoamisviivaa. Wiganilla on takana neljä voitotonta ottelua, ja Latics pelasi myös rästipelin viikolla. Näin vierailla on hieman enemmän rasitusta takanaan. Hyvin alkukaudella esiintynyt sarjanousija on valunut viime kuukaudet koko ajan lähemmäs putoamisviivaa. Kyseessä on erittäin tärkeä matsi sarjan hännillä, jonka maaliodotus on todella matala. Readingin pelikannatus on noussut todella korkeaksi, joten 50% merkitty ykkönen on selkeän ohipelin paikka.

13: Derby-Sheffield Weds (43-29-28)

Derbyn kurssi on ollut pahassa laskussa. Rams hävisi helmi/maaliskuun taitteessa kolme matsia peräkkäin, mutta palasi voittokantaan viikolla Wiganin isäntänä. Heikko vire on pudottanut joukkueen ulos playoffs-paikoilta. Sheffield Wedsin käyrä menee täysin eri suuntaan; takana on kahdeksan tappiotonta ottelua. Owls pysäytti maanantaina myös paikallisvastustaja Sheffield Unitedin 0-0 -tasapeliin. Derbyn voittosaumoja on liioiteltu Vakiossa selvästi. Tällä hetkellä tasoero ei ole kaksikon välillä kovin kummoinen. Paras merkki on vain 28% pelattu vierasvoitto, ja suositus kohteeseen on 1_2.

Voit hyödyntää kohteiden perässä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnissä. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Derbyn voitosta pitäisi saada kerroin 2,33 (= 100/43), että kohde olisi pelattava. Parhaita pelikohteita ovat Championshipistä Bristol City @ 3,05 Pinnacle (36%), QPR @ 2,65 LvBet (42%) ja Middlesbrough @ 2,45 (46%).

Vakio 1
Parhaat varmat: 6:1 Man City, 9:2 Millwall, 10:1 QPR
Parhaat ohipelit: 1:1X ohi Tottenham, 11:X2 ohi Middlesbro, 12:X2 ohi Reading

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!