Boston-Toronto O7,5

KERROIN

1.86
0
pv
0
t
0
min
0
s

Detroit Tigers-Cleveland Indians (20:10)

Detroit Tigers on aloittanut kautensa ennakko-odotuksiin nähden erinomaisesti. Saldona on kymmenestä ottelusta seitsemän voittoa ja AL Central divisioonan kärkipaikka. Hyvässä alkukaudessa on mitä todennäköisimmin suurilta osin kyse sattumasta ja hyvästä tuurista, ja Detroit tuleekin suurella todennäköisyydellä löytymään divisioonan häntäpäästä runkosarjaan päätyttyä. Joukkueen materiaali on heikohko, eikä edes sarjan entisestä tähdestä Miguel Cabrerastakaan ole enää suureksi pelotteeksi vastustajan syöttäjille.

Myös Cleveland on aloittanut kautensa hyvin, yhdeksän pelattua ottelua ja kuusi voittoa ja kolme tappiota. Joukkue on kuulunut useamman vuoden American Leaguen ennakkosuosikkeihin ja lähti myös tähän kauteen vahvalla joukkueella. Illan ottelun aloitussyöttäjä Corey Kluber on sarjan ehdotonta eliittiä ja etu on syöttäjissä selkeästi Indiansilla, vaikkakin Tigersin aloittaja Jordan Zimmerman onkin loistanut alkukaudella.

Pelataan Cleveland -1 ilta kertoimella 1,82 (panossuositus 5/5).

Boston Red Sox-Toronto Blue Jays (21:10)

Vastakkain on kaksi heikosti kautensa aloittanutta joukkuetta. Red Sox lukeutuu jälleen mestariehdokkaisiin ja Toronton kohtalona on mitä todennäköisemmin jälleen tyytyä statistin rooliin kovassa American League East divisioonassa.

Tässä kohteessa lähdetään pelaamaan totals vetomuotoa, koska linja on mielestämme asetettu liian alhaiseksi (7,5 juoksua). Molemmat joukkueet heittävät kummulle vahvat syöttäjät mutta silti arvioimme, että ottelun todennäköisin skenaario on noin 9 juoksua.

Pelataan Boston-Cleveland yli 7,5 juoksua ilta kertoimella 1,86 (4/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!