Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Porin kierros pelataan kahdella varmalla. Viidennen kohteen Stallone on ollut tosi hyvä tauolta paluunsa jälkeen. Kaustisella Stallone rummutti kuolemanpaikalta itsensä Ravikuningas Evartin tyhjäksi kovan matkavauhdin jälkeen ja piti lopussa vielä huolen, ettei takaa tulla ohi. Nyt kunnioitus voi olla jo sitä luokkaa, että Ari Moilanen istuu keulassa ja silloin ei Stallonesta ohi tulla. Ideavarmana pelataan toisen kohteen Vuaran Viima. vain 27% rastittu tamma pääsee juoksulangalta hyviin asemiin, eikä vastus varsinaisesti päätä huimaa. Vauhti Teppo on toki perusmatkalta paha vastus, mutta laukkariski on sillä merkittävä. Vuaran Viima on voittanut jo 6 kertaa tällä kaudella ja nyt vasta kakkos-suosikkina se on oikein maistuva varma.

Avauskohde on tasaisesti pelattu. Double Strike avasi kautensa Teivossa voitolla, ja on kapasiteetiltaan tosi kova tähän lähtöön. Rahajamatch on ollut jo pitkään hyvä ja sijoittuu jatkuvasti kärjen tuntumaan. Chestnut Sala saa nappireissun ykkösradalta ja voi startti alla parantaa paljonkin Vermosta. Jakob K.Boko jyrää luokallaan korkealle, vaikka lähtöpaikka antaa tasoitusta. Potintekijäksi vielä täysin unohdettu Speedy Scion (1%) jolla on alla ykkönen ja kakkonen kahteen edelliseen.

Kolmannessa kohteessa huippukuntoinen Knocking Match nousee suureksi suosikiksi. Pikamatkalla ykkösrata voi olla kuitenkin loukkupaikka, kun ruuna ei todennäköisesti pysty torjumaan kaikkia ulkopuoleltaan lähteviä. Starttiraketti Delightful Moment(8%) ampaisee 6-radaltakin keulaan ja matka sopii. BWT Ellospank(5%) on voitokas menijä, eikä aivan mahdoton tässäkään. The Next One US(7%) otetaan suoraan tauoltakin lapulle hyvältä paikalta.

Neljänteen lähtöön neljästä kovasta kolme arvottiin lapulle. Siirin Valtsu ja V.G. Voitto ovat perusmatkan selvästi parhaimmat. Takaa otetaan mukaan Ville Kalle, joka ravatessaan voi aivan hyvin kiertää kaikki. Voittokone Core jää tällä kertaa rivin ulkopuolelle, mutta jos kukkaro kestää niin se seuraavana lapulle.

Kuudennen kohteen selvitämme viidellä merkillä. Selmer I.H. tuodaan Ruotsista, koska voittaja saa paikan rahakkaaseen Seinäjoki Race-kilpailuun. Kotimainen vastus on kuitenkin kova. GlobalSatisfaction ja Jason’s Camden ovat perusmerkkejä. Tito C.A. hävisi rata-arvonnan, mutta kunto on rautaa. Ideamerkkinä Sahara Peyote(3%) joka nopeana avaajana saa hyvän juoksupaikan läheltä kärkeä.

Päätöskohde pelataan kolmella merkillä. Gogobet Sisu avasi kautensa ollen hyvä toinen, häviten vain hurjalle Martin De Bos:ille. No Limit Royalty on napannut kaksi tolppaa putkeen ja paikka on hyvä. Way To Go pystyy hyvänä päivänään voittamaan tämän porukan jopa kuolemanpaikalta ja se paikka lienee nytkin tarjolla.

Lähtö1: 1,2,3,10,11

Lähtö2: 11

Lähtö3: 1,3,6,7

Lähtö4: 2,4,8

Lähtö5: 5

Lähtö6: 4,5,6,7,8

Lähtö7: 1,3,8 Vihjerivin hinta: 45e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *