Yorgan De Castro

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maailman tunnetuimmat futissarjat ovat vielä tauolla, joten nyt haetaan pelikohteita UFC:n puolelta! Viikonlopun UFC 249 tarjoaa kolme maistuvaa peli-ideaa.

Vincente Luque vs Niko Price

Ensimmäinen maistuva kohde löytyy Vincente Luquen ja Niko Pricen kohtaamisesta. Herrat kohtasivat aikaisemmin vuonna 2017, jolloin ottelu päättyi Luquen voittoon D’arce kuristuksella. Vanha viisaus pätee vapaaottelussa, että uusinnat ovat harvoin identtisiä. Tässä tapauksessa aikaväli on erityisen pitkä, joten paljon on ehtinyt muuttua.

Luque on voittanut viimeisestä 7 ottelustaan 6 ja Niko Price tulee otteluun myös hyvän James Vick voiton jälkeen. Ottelijat tarjoavat ilotulituksia ja Price tuo niin sanotusti aina “helvetin” vastustajalleen. Kumpikaan ei peruuta, vaan tuli kohtaa tulen. Molemmat ottelijat ovat kaiken lisäksi todella ”volatiileja” esityksissään.

Idea kohteeseen löytyy Niko Pricesta. Perustelut seuraavat perässä. Pricelle tyypillistä ovat villit lopetukset ja hän onkin lopettanut UFC:ssä kaksi vastustajaa selältään, mikä on todella harvinaista. Sitä ei yksinkertaisesti ole missään tilanteessa turvassa.

Ensimmäisessä ottelussa Niko Price söi aikaisessa vaiheessa Vincente Luquen jabillaan sekä etupotkullaan. Hän turvautui kuitenkin siihen aikaan liikaa edellä mainittuihin kahteen aseeseen, mikä helpotti hänen lukemistaan. Taidot ovat kuitenkin kehittyneet siitä. Yksi merkittävä kehityksen kohde on paini, mikä tulee olemaan isossa roolissa Luqueta vastaan.

Price ei ole ensimmäinen, joka on murtanut Luquen puolustuksen jabilla. Toinen hyvä esimerkki on Mike Perry. StephenWonderboyThompson usui Luqueta myös lähes jokaisella suoralla iskullaan, joten selkeä trendi on havaittavissa. MMA matematiikka ei kuitenkaan koskaan ole mustavalkoista, mikä on syytä muistaa.

Villien miesten kohtaamisesta tulee erittäin isolla todennäköisyydellä olemaan todellinen herkkupala ja kertoimien ollessa mitä ovat, niin löytyi tähän kohteeseen arvoa. in 3.35 kerroin Niko Pricelle maistuu mainiosti!

Anthony Pettis vs Donald “Cowboy” Cerrone

Toisessa kohteessa luotetaan niin ikään underdogiin, kun Donald “Cowboy” Cerrone ja Anthony Pettis kohtaavat toisensa, niin ikään toistamiseen.

Tämä kamppailu on kahden ikääntyvän miehen taistelu ja Cerrone näytti todella huonolta edellisessä ottelussaan Conor McGregoria vastaan. Ottelu oli alusta loppuun irlantilaisen näytöstä, ja ottelu päättyikin alle minuutissa. Cowboy Cerrone on harmillisesti tunnettu siitä, että hän sortuu aivan kirkkaimpien valojen alla. Herralla on monia UFC ennätyksiä hallussaan, mitä ei kenties koskaan rikota. Mutta. Selkeä trendi on havaittavissa isoissa otteluissa, vaikka se karulta kuulostaakin. McGregoria vastaan nähtiin Donald eikä Cowboy.

Ensimmäisessä Pettisin ja Cerronen kohtaamisessa Pettis mursi Cowboyn vartalopotkuilla. Pettis on yleensä pärjännyt historiallisessa mielessä hyvin muita pystyotteluun nojaavia vastaan, mitä Cerrone myös on. Toistaako historia itseään? Ei niin nopeasti.

Pettis on ikääntynyt kovaa vauhtia ja hän turpoaa yleensä “off-seasonin” aikana, eikä tämä kohtaaminen ole poikkeus. Painonvedot muuttuvat raskaammiksi ja raskaammiksi vanhalle kropalle, joka ei ole aina niin sanotussa ”tikkarissa”. Neljästä viimeisestä ottelustaan Pettis on hävinnyt kolme ja ainoa voitto Stephen ”Wonderboy” Thompsonia vastaan oli rehellisesti sanottuna hieman onnekas. Pettis ei ole todellakaan näyttänyt hyvältä kahdessa aikaisemmassa ottelussaan ja aika on kenties vastustajista armottomin.

Pettisin ja Cerronen kohtaamista ei voi pitää millään muotoa “isona otteluna” vaikka se tietyllä tapaa onkin uran eliminaattori molemmille. Suhteellisen paineeton tila ei varmasti ole haitaksi Cerronelle. Arvoa löytyy in 2.24 kertoimista, joten otetaan “Cowboy” Cerronea lapulle.

Greg Hardy vs Yorgan De Castro

Kolmannessa ja viimeisessä kohteesta löytyi varsinainen herkkupala, joten tunnetusti paras on syytä säästää viimeiseksi. Kyseessä on Greg Hardyn ja Yorgan De Castron kamppailu.

Greg Hardy on mielenkiintoinen kasvo UFC:ssä johtuen siitä, että vapaaottelu-ura ei ole pitkä. Herra on aikaisemmin nähty NFL:ssä. Hän on villi mies ja lähellä “super atleettia”, mutta tekniikassa on vielä isoja, isoja aukkoja. Hänen on melkein pakko saada ensimmäisen erän tyrmäys, jos hän mielii voittaa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että Hardy olisi idiootti kehässä.

Onko Greg Hardy teknisempi ottelija? Ei. Yorgan De Castrolta löytyy arsenaalista monia potkuja varsinkin alaraajoihin. Häneltä löytyy myös laaja määrä iskuja käsillä, joista murhaavat kyynärpäät ovat hyvä esimerkki. Greg Hardylta ei ole toistaiseksi löytynyt vastauksia sille, että muut potkivat häntä kehoon ja tämä ottelu on tuskin poikkeus. Yorgan De Castro tulee todennäköisesti murtamaan hänet pala kerrallaan pystyssä.

Ottelu tulee olemaan eriskummallinen, kuten kaikki Greg Hardyn ottelut yleensä ovat. Yllättävän moni asia kuitenkin viittaa siihen, että jos De Castro välttää ekan erän tyrmäyksen – tulee hän voittaman pisteillä – tai omalla myöhäisellä tyrmäyksellä.

in ja in maistuvat 2.65 kertoimet De Castrolle ovat ehdoton iskun paikka.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *