Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kaustisen vihjerivi pelataan yhdellä varmalla. Neljännen kohteen Bond Eagle on ollut mainio, napaten jo kolme voittoa putkeen. Teivossa ori piti ykkösradalta keulat ja veti oikein helponnäköisesti maaliin asti. Ori pääsee pahimmasta kilpakumppanistaan, Lemieux Boko:sta , kiihdytyksessä ohi ja keulapaikka on sille kyllä tarjolla. Bond Eagle:n voittaminen tämän ulkopuolelta on erittäin vaikeaa.

Avauskohde pelataan leveästi. Eventful Swamp ja Next To Wheels erottuvat hevosina hieman muista. Winter Töll on sijoittunut viimeisissään hyvin ja saa nyt nätin sisärata reissun, mikä on pitkällä matkalla valttia. Westside Lord oli tauolta paluussaan oikein positiivinen, tullen pussissa maaliin. Startti vie varmasti ruunaa eteenpäin. Gliding Star sijoittuu jatkuvasti kärkipäähän, mutta voitot kiertävät. Ennätys 14.1a on kuitenkin kova aika tässä porukassa, joten vauhtien pitäisi riittää, jos vain taistelutahtoa löytyy. Jättiyllärinä mukaan vielä Smillaggio (2%), joka saa hyvän reissun kärjen tuntumassa.

Toinen kohde selvitetään kahdella merkillä. Disain on joko/tai hevonen joka parhaana päivänään vetää tätä lähtöä lähdöstä maaliin. Sama matka sujui Vermossa hyvin, kun Disain veti lähdöstä täyttä ja puutui vain hiukan ennen maalia. Tuolloin Taksvenla saavutti vielä Disainia viimeiset 300m, mutta etumatka riitti. Kaveriksi otetaan Lystilän Lento. Ruuna on aivan karmeassa kunnossa ja on lähellä voittoa, jos Disain laukkaa, tai ei jaksa vetää maaliin saakka.

Kolmannessa kohteessa 20m pakilta lähtevät kovaluokkaiset Gogobet Sisu ja Go West Young Man. Ruotsista Tapio Perttuselle siirtynyt Go West Young Man voitti kaksi ensimmäistä Suomen starttiaan. Jokimaalla sen tehtävä oli mahdoton 4-ulkoa, kun Piteraq lopetti keulasta kymppiä. Gogobet Sisu on ravilla pysyessään ollut kahden sakissa koko vuoden. Perusmatkalta lapulle mukaan Tim Jerry, joka on tässä hevosena ihan riittävä ja ollut kolmen sakissa kaikissa tämän vuoden starteissaan.

Viidenteen kohteseen haetaan jymy-yllätystä. Suvelan Rinssi ja avoimenluokan Nyland keräävät paljon peliä, mutta ei jommankumman voitto kirkossa kuulutettu ole. Hissun Feeniks(8%) taistelee ravatessaan näissä lähdöissä aina vähintäänkin hyvästä sijoituksesta. Tykkimerkkeinä mukaan pitkän matkan spesialisti Vilju (3%), jolla on Kajaanistä tolppa alla vastaavalta matkalta. Mukaan vielä Hotlinki(3%), joka voi ravatessaan yllättää.

Kuudennen kohteen suosikki Wuuga joutui jäämään pois. Niinpä Vilberth saa suosikin viitan. Vilberthillä on laukkariski olemassa, joten otetaan kaksi varmistusta. Hiipelillä on kauden ensimmäinen voitto alla. Ori omaa hyvän voittopään, kun se on koko urallaan voittanut keskimäärin joka kolmannen startin. Potintekijäksi mukaan Vauhti Teppo (4%). Vauhti Teppo on jostain syystä täysin unohdettu, vaikka se ravatessaan on aivan riittävä hevonen tähän.

Päätöskohde selvitetään kahdella merkillä. Next Directionin päätähtäin on vasta ensi lauantain rahakkaammassa kilpailussa, mutta eiköhän sille tästäkin 10 000e palkinto kelpaa. Hampaat irvessä sillä ei missään nimessä ajeta, eikä ainakaan kuolemanpaikalta, joten otetaan yksi varmistus. Ruotsista tuotu From The Mine on kuuleman mukaan todella tulinen avaaja. Pikamatkalla se voisi keulasta olla lähellä. Avauspuolikas mennään joka tapauksessa kovaa, kun ainakin Jason’s Camden ja M.S. Triple J. avaavat sisemmiltä radoilta kovaa.

Lähtö1: 1,3,4,5,8,9

Lähtö2: 2,9

Lähtö3: 5,12,13

Lähtö4: 6

Lähtö5: 1,2,3,4,13

Lähtö6: 1,5,8

Lähtö7: 5,7 Vihjerivin hinta: 54e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *