Aston Villa +1.5

KERROIN

1.9
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan otteluohjelma jatkuu tiiviinä – torstaina on myös luvassa kolme ottelua. Matsit ovat lähtökohdiltaan hieman samanlaisia, eli putoamiskamppailussa olevat kotijoukkueet kohtaavat kärkipään vierailijat.

Bournemouth-Tottenham (klo 19:00)

Kotijoukkue Bournemouthin tilanne alkaa huolestuttaa päivä päivältä enemmän. Cherries on yllättänyt analyytikoiden ennusteet monena vuotena positiivisesti, mutta nyt seura on toden teolla putoamisuhan alla.

Bournemouthin tilanne oli vaikea ennen koronataukoa, mutta valitettavasti breikki ei seuraa ole pelastanut. Cherries on hävinnyt kaikki neljä otteluaan kesä-heinäkuussa masentavalla maalierolla 3-12. Viikonloppuna tuli turpiin Manchester Unitedin vieraana peräti 2-5.

Bournemouthin suurin ongelma on pahasti hakoteillä oleva puolustus, jonka tekemiä virheitä sen hyökkäyskalusto ei ole pystynyt paikkaamaan aiempien vuosien malliin.

Tottenham otti puolestaan todella tärkeän 1-0 kotivoiton Evertonista maantai-iltana. Matsi oli nihkeä vääntö, mutta tässä kohtaa kautta ei tyylipisteitä lasketa. Spurs nousi voiton myötä jälleen iskuetäisyydelle eurocup-paikoista.

Spurs oli viime vuonna erinomainen vierailija voittaen peräti 11/19 reissupelistään. Tällä kaudella nimenomaan vierasottelut ovat olleet täyttä tuskaa. Voittoja on vasta kolme, mikä on vähiten kaikista top 15 -joukkueista Valioliigassa.

Bournemouthin peleihin maistuu tällä hetkellä yli 2,5 maalin betsit. Joukkueen puolustus on aivan levällään, Bournemouth pystyy luomaan kohtuullisen hyvin myös itse paikkoja. Tottenhamista tulivoimaa löytyy kyllä riittämiin, kun vastaan saadaan riittävän heikko alakerta.

Betsaamme yli 2,5 maalin tulosta ille 1,78 kertoimella. Linja on aika hyvin kohdallaan, mutta nämäkin kertoimet riittävän pikkupeliin. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 61%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Aston Villa-Manchester United (klo 22:00)

Aston Villan ja Manchester Unitedin myöhäisottelu päättää kauden 34. kierroksen. Kotijoukkue Villa lähtee otteluun tappio niskassaan, vaikka joukkue esiintyikin Liverpoolin vieraana mallikkaasti. Villan puolustus ei vain kestänyt loppuun saakka, ja joukkue taipui maalein 0-2.

Villan tuloskunto on heikko, sillä joukkue ei ole voittanut otteluakaan sitten tammikuun lopun. Saldona on yhdeksän voitotonta peliä putkeen. Tästä huolimatta, otteissa on ollut myös paljon hyvää. Lähes kaikki koronabreikin jälkeiset ottelut ovat olleet kelvollisia esityksiä.

Kolme viimeisintä ottelua on ollut tasaisia ja tiukkoja vääntöjä, joista Villa olisi helposti voinut saada pisteen tai pisteitä jokaisesta ottelusta. Onni ei ole kuitenkaan ollut joukkueen puolella.

Vierailija Manchester United on tällä hetkellä paremmassa vireessä kuin aikoihin. Solskajerin porukka kulkee voitosta voittoon ja tekee sen vieläpä tyylillä. Viime lauantaina oli Bournemouthin vuoro jäädä jyrän alle maalein 5-2.

United on pelannut kaikki kilpailut mukaan luettuna 14 edellistä matsia saldolla 10-4-0 ja maalierolla 34-6. Kyseessä on huikea putki, joka näyttää vain jatkuvan.

Joukkue hyötyi myös koronabreikistä, sillä ”punakone” sai sen aikana loukkaantumislistansa tyhjäksi. Nyt Pogba ja Rashford ovat taas pelikunnossa, ja tammikuussa hankittu Bruno Fernandes on myös osoittautunut loistavaksi hankinnaksi.

Manchester United on ottelussa kiistaton suosikki, mutta betsimarkkina on kyllä liikaa kallellaan vierasvoiton suuntaan. United ei ole lähelläkään Cityn tai Liverpoolin tasoinen nippu. Tämän lisäksi Villa taistelee jatkuvasti hyvin ja pitää ottelut tiukkoina.

Betsaamme Villa +1,5 maalin tasoituksella in 1,90 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 59%. Rohkeimmat voivat kokeilla myös Villan pienempiä tasoituksia, esim. +1 tai +0,5 maalia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *