Liverpool -2,5 hcp

KERROIN

2.27
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan kausi 2019/2020 käynnistyy perjantaina Liverpoolin ja Norwichin välisellä kamppailulla. Ottelun suosikista ei ole epäselvyyttä, mutta suomalaisia kiinnostaa kovasti Teemu Pukin ensiesiintyminen Valioliigassa.

Kotijoukkue Liverpool lähtee tähän kauteen Manchester Cityn suurimpana haastajana. Viime kausi oli Kloppin miehistöltä lähes täydellinen, mutta yksi ainoa tappio Citylle tarkoitti mestaruuden menettämistä.

Liverpool sai sentään palkinnoksi Mestarien liigan pokaalin, mitä voidaan pitää vähintään ansaittuna.

Tulevaan kauteen lähdetään käytännössä viime keväältä tutulla kokoonpanolla. Liverpoolin kokoonpano oli viime sunnuntain Charity Shield -ottelussa jo hyvin odotettu, ja ainoa merkittävä muutos oli Afrikan kisoista toipuvan Sadio Manen puuttuminen. On todennäköistä, että Origi korvaa Manen myös Norwich-ottelussa.

Vierasjoukkue Norwich tekee paluun Valioliigaan parin vuoden tauon jälkeen. Kanarialinnut pelasi loistavan kauden Teemu Pukin johdolla ja nousi täysin ansaitusti. Nyt joukkueen iloinen pelityyli joutuu kovalle koetukselle.

Norwich lähtee Valioliigaan pitkälti viime kauden rungolla. Kaikki nousun varmistaneet avainpelaajat on pidetty seurassa, ja hankintoja on tehty maltillisesti ns. alekorin vaihtoehdoista. Norwich ei ole lähtenyt hulluttelemaan siirtomarkkinoilla vaan luottaa omaan pelitapaansa.

Liverpool on ottelussa jättisuosikki, vaikka tärkeä Mane onkin todennäköisesti sivussa. Joukkueen puolustus on tulevallakin kaudella täyttä terästä, joten Norwichin paikat jäävät taatusti vähiin.

Paras pelivalinta otteluun on Liverpool -2 aasialaisella tasoituksella Bethardin 1,75 kertoimella. Saat siis rahasi takaisin, jos Pool voittaa tasan kahdella maalilla. Häviät tämän vedon vain noin 30% todennäköisyydellä.

Rohkeampi vaihtoehto on -2,5 maalin tasoitus, josta on tarjolla kerroin 2,27.

Huomio! Tällä kaudella on tarjolla satojen tuhansien eurojen palkintopotit Valioliigan fantasyfutiksesta!

  • Fanteamilla on 250 000 euron huikea kausipeli, jossa turnauksen voittaja saa 50 000 euroa! Myös viikon ja kuukauden parhaat palkitaan! >> Osallistu
  • Fantasybet pyörittää mielenkiintoisia fantasydivisioonia, joissa kausi on jaettu pieniin turnauksiin. Potissa on 50 000 euroa! >> Osallistu
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *