Unkari 1X2

KERROIN

2.48
0
pv
0
t
0
min
0
s

Karsinnat kesän EM-2020 kisoihin jatkuvat maanantaina kymmenellä ottelulla. Löysimme kaksi mielenkiintoista pelivalintaa, jotka esitellään seuraavassa.

Unkari-Slovakia (klo 21:45)

Kotijoukkue Unkari on tuttu myös suomalaisille jalkapallon ystäville. Maa oli sijoitettu viime syksynä samaan Kansojen liigan lohkoon Huuhkajien kanssa. Unkari esiintyi varsin hyvin ja sijoittui lohkossa kakkoseksi voittaen Huuhkajat päätöspelissä 2-0.

Unkari oli myös mukana edellisissä EM-kisoissa vuonna 2016, ja maa on yleisesti ottaen hieman aliarvostettu. EM 2020-karsinnat alkoivat vierastappiolla Slovakialle, mutta Unkari on ollut tämän jälkeen erinomainen.

Toisella kierroksella kaatui MM-finalisti Kroatia 2-1, sitten Azerit vieraissa 1-3 ja aina vaarallinen Wales kotona 1-0. Unkarilla on kaikki saumat päästä kisoihin tästä ns. kuolemanlohkosta.

Slovakia aloitti siis EM-karsinnat voittamalla Unkarin. Tämän jälkeen tuli Walesilta tukkaan vieraissa 1-0 ja voitto Azereista maalein 1-5. Perjantaina Slovakia jäi Kroatian jyrän alle kotonaan maalein 0-4.

Slovakia ei ole tällä hetkellä mikään erikoinen futismaa. Se hävisi myös Kansojen liigan lohkonsa Tsekkiä ja Ukrainaa vastaan pudoten C-tasolle. EM-lopputurnauksessa Slovakia on nähty vain yhden kerran (vuonna 2000) edellisen 25 vuoden aikana.

Unkari on ollut parin viime vuoden ajan erinomainen kotijoukkue. Se voitti myös Kansojen liigassa kaikki kotipelinsä Suomea, Kreikkaa ja Viroa vastaan. EM-karsinnoissa ovat jo kaatuneet lohkon suosikit Kroatia sekä Wales.

Slovakia ei ole juuri nyt parhaimmillaan ruman Kroatia-tappion jäljiltä. Unkarilla on hyvät saumat napata kotivoitto maanantai-illan ottelussa. in kerroin 2,48 riittää erinomaisesti peleihin, sillä tarjoamme Unkarille noin 45% voittosaumat.

Slovenia-Israel (klo 21:45)

Toinen pelivalinta otetaan G-lohkossa, jossa Slovenia ja Israel kamppailevat toisesta jatkopaikasta. G-lohkon ennakkosuosikki on Puola, mutta kakkospaikka näyttäisi olevan tasainen kilpailu Itävallan, Slovenian sekä Israelin kesken.

Kotijoukkue Slovenia on aloittanut karsinnat kohtalaisesti saldolla 2-2-1. Sen tähtihetki nähtiin viime viikolla, jolloin Slovenia kaatoi ennakkosuosikki Puolan kotona maalein 2-0. Tätä ennen saldona oli vain voitto heittopussi Latviasta neljästä ottelusta.

Slovenia ei ole mikään erikoinen futismaa juuri nyt. Se pelasi varsin helpossa Kansojen liigan lohkossa, jossa saldoksi tuli nolla voittoa ja putoaminen D-tasolle San Marinon, Liechensteinin ym. heittopussien sekaan.

Vierasjoukkue Israel kuuluu futismaihin, joilla ei normaalisti ole asiaa arvokisoihin. Maa on nähty EM- ja MM-tasolla yhteensä vain yhden kerran, vuonna 1970. Tällä kertaa tilanne on toinen, sillä Israelilla on todelliset saumat kisapaikkaan hyökkääjä Eran Zahavin johdolla.

Zahavi pelaa Kiinan Super Liigassa Guangzhou R&F -seurassa, jossa mies on tehnyt kolme kautta putkeen vähintään 20 maalia. Zahavi johtaa tällä hetkellä EM 2020 -maalipörssiä, ja kokenut kärki on ampunut peräti 8/9 Israelin maaleista.

Israel on hävinnyt Slovenian tapaan vasta yhden ottelun, ja sekin oli Puolaa vastaan vieraissa. Maa on osoittanut tasonsa murskaamalla mm. Itävallan kotona 4-2. Zahavi teki kyseisessä ottelussa hattutempun.

Israelilla on todelliset saumat EM-kisoihin tästä lohkosta, jossa pelataan paljon ristiin, ja kakkospaikalle on tarjolla useita ehdokkaita. Slovenia ei ole juuri laadukkaampi nippu, joten Israelin +0,5 tasoitus Bethardin 2,00 kertoimella toimii.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *