KuPS -2.5 hcp

KERROIN

2.35
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliiga palaa tänään maaottelutauolta viiden ottelun voimin. Nostamme esiin kaksi pelivalintaa, joissa voidaan odottaa maaleja.

IFK Mariehamn-FC Lahti (klo 18:30)

Kotijoukkue IFK Mariehamn lähti maaottelutauolle ruma tappio niskassaan. Joukkue hävisi sarjakärki HJK:n vieraana 1-6 ilman selityksiä. Kotona pelit ovat kulkeneet huomattavasti paremmin, sillä IFKM on napannut kolme voittoa putkeen ilman päästettyä maalia (RoPS 4-0, TPS 1-0, Inter 2-0).

Saarelaisten trendi on kokonaisuutena varsin positiivinen. Kuusi edellistä ottelua ovat kulkeneet saldolla 4-0-2, ja tappiot ovat vieraskentällä sarjan kärkijoukkueille HJK & KuPS. IFKM on varsin ansaitusti sarjan tasaisessa keskikastissa, jossa sijat 4-8 ovat vain kahden pisteen sisällä.

Vierailija FC Lahti matkustaa Maarianhaminaan kolmen ottelun voitottomassa putkessa. Takana on kaksi 2-2 -tasapeliä Interiä ja FC Hakaa vastaan, joista oli tarjolla enemmänkin pisteitä. Lahti nimittäin hukkasi 2-0 -johdon Interiä vastaan kahteen loppuhetkien maaliin.

Lahti on parantanut kesän edetessä otteitaan IFKM:n tavoin. Joukkue on hävinnyt vain yhden kahdeksasta edellisestä liigapelistään saldolla 3-4-1. Ainoa tappio tuli Ilveksen vieraana muutama viikko sitten.

IFKM ja Lahti ovat tasoltaan varsin lähellä toisiaan. Ottelussa kiinnostavat eniten maalimäärät, sillä molemmat joukkueet ovat hyvin runsasmaalisia. IFKM ja Lahti ovat molemmat pelanneet 9/12 kauden otteluistaan yli 2,5 maalin tuloksiin. Verkot heiluvat jatkuvasti näiden joukkueiden peleissä.

Lahdella on takana viisi ja IFK Mariehamnilla kolme yli 2,5 maalin tulosta putkeen. Odotamme trendin jatkuvan tänään. Betsataan yli 2,5 maalia in 1,66 kertoimella. Kyseessä on todella osuva veto, jonka voi hyvin napata vaikka tuplaan yhdeki kohteeksi.

Klikkaa kuvasta 200% / 200€ talletusbonus uusille in asiakkaille!

KuPS-RoPS (klo 18:30)

Kotijoukkue KuPS lähtee illan otteluun hyvällä itseluottamuksella. Takana on kolme voittoa putkeen sarjan alemman kastin joukkueista: TPS 3-1, IFK Mariehamn 2-1 ja FC Haka 4-2. KuPS hävisi välissä UCL-karsinnan Moldelle, mutta tämä ei ole kotimaan menoa hidastanut.

Hallitseva mestari on ollut kokonaisuutena yllättävän vahva menestyksistään huolimatta. Kauden ainoa tappio on HJK:lle. Tuossa matsissa vastustaja löysi lääkkeet KuPSin aggressiivista pelityyliä vastaan. Toistaiseksi muut Veikkausliigan joukkueet ovat olleet vaikeuksissa.

Vierailija RoPS on sen sijaan suurissa ongelmissa. Rovaniemeläiset hävisivät huipputärkeän SJK-ottelun juuri ennen maaottelutaukoa 1-2, mikä oli yksi harvoista hyvistä tilaisuuksista napata voitto. Saldo 0-2-11 on masentava ja historiallisen huono.

Rovaniemeläisten kannalta on pelottavaa se, ettei mikään viittaa joukkueen kurssin kääntymiseen. RoPS on jatkuvasti selvästi huonompi joukkue xG:n valossa. Se hävisi myös SJK:lle täysin ansaitusti ja päästi kaksi maalia sarjan yhtä heikointa hyökkäystä vastaan.

On hyvin vaikea nähdä RoPSin venyvän pisteeseen edes yhden jakson aikana. KuPS on todella hyvä tällaisissa otteluissa, minkä lisäksi RoPS on ollut todella heikko kaikissa kauden reissupeleissään. Rovaniemeläiset eivät luo etenkään kärkijoukkueita vastaan juuri yhtään tilanteita.

Betsataan KuPS -2,5 maalin tasoituksella in 2,35 kertoimella. Tasoitus voi tuntua kovalta, mutta RoPSin alle kolmen maalin tappio olisi tässä kohtaa vähintään pieni yllätys. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 49 %. Voit myös esim. pelata todella osuvan KuPS -1,5 maalia tuplana IFKM-Lahti yli 2,5 maalin kanssa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *