Pixbo Wallenstam -2,5

KERROIN

1.80
0
pv
0
t
0
min
0
s

Pixbo-Växjö (klo 17.00)

Pixbo oli viime kauden suurimpia yllättäjiä, kun jopa pudotuspelien ulkopuolelle rankattu joukkue sijoittui runkosarjassa peräti kolmanneksi. Suuria muutoksia Wallenstamissa ei kesän aikana nähty ja oikeastaan Charlie Sköld on ainoa mainitsemisen arvoinen ”menetys”. Tulijapuolella Linköpingistä naarattu Felix Lanver on mielenkiintoinen rightin-hyökkääjä, jolla on potentiaalia nousta aivan kärkipelaajien joukkoon. Viime kaudella loukkaantumisista kärsineet ykköstykit Martin Östholm ja Marek Benes ovat nyt saaneet aikaa toipua takaisin huippukuntoon. Gustav Fritzell täydentää edellämainittujen Östholmin ja Benesin kanssa todellisen superketjun, joka on heittämällä yksi sarjan vaarallisimpia. Puolustuskalusto on hyvin Pixbomainen: Jens Milesson sekä Martin Ojaniemi edustavat jämäkkää perusrunkoa ja nuori Fabian Lindbäck etunenässä on todella taitava pallollisena. Jon Hedlund lukeutuu tolppien välissä aivan sarjan parhaimmistoon ja on selkeä valinta maalinsuulle myös avausottelussa.

Edelliskauden finalisti Växjön kurssi on kovassa alamäessä. Jo viime kaudella joukkue jäi top kahdeksikon ulkopuolelle ja lähtökohdat tulevaan ovat erittäin haastavat. Kuudesta viime kauden parhaasta pistemiehestä peräti neljä vaihtoi kesän aikana maisemaa ja kapteeni Johan Roos niin ikään jätti uppoavan laivan. Tulijapuolella ainoastaan Tommy Bolin lukeutuu pelaajiin joille voidaan edes jonkin sortin paineita asettaa harteille. Niklas Ramirez huilasi polvivamman takia koko viime kauden ja on jälleen pelikuntoisena todella tärkeä lisä joukkueen puolustukseen. Ramirez muodostaa Markus Jonssonin kanssa hyvin kilpailukykyisen ykkösparin pakistoon mutta näiden takana taso laskee valitettavan paljon. Nuoret Philip Fox sekä Samuel Folkesson-Algman eivät enää ole keltanokkia mutta huippujoukkueita vastaan kyydin voi ennustaa vielä olevan kylmää. Viktor Kastengrenista povaillaan tulevaisuuden ykköstorjujaa maajoukkueeseen mutta allekirjoittanut ei aivan tätä hypeä vielä osta.

Viime kaudella Pixbo vei kaksikon keskinäisistä kohtaamsiista kaksi kolmesta ja tämän vuoden Vipers on kaukana viime kauden tasostaan. Växjö voi parhaimpana päivänään kyllä rimpuilla mukana mutta kotijoukkueen todelliset murskajaisetkaan ei tänään olisi suuri yllätys. Pixbo on jokaisella osa-alueella selkeästi vieraitaan edellä eikä Växjön varsin heikko selkäranka tulee tänään koko 60 minuuttista kestämään. Peleihin napataan Pixbo Wallenstam -2,5 maalia in maistuvalla 1,80 kertoimella.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *