Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

No nyt on unibetilla huikea tarjous uusille pelaajille! Avaamalla tilin alla olevan painikkeen kautta saat 100€/100% Bonuksen vedonlyöntiin ja sekä mikäli talletat vähintään 40€ saat Jorma Vuoksenmaan ”Pelaajilta Pelaajille” -kirjan!

[flytonic-button text=’AVAA TILI TÄSTÄ!’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene/unibet’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’green’ border_color=’custom’ border_color_custom=’#000000′ text_color=’lgt’ ]

Lähde Torontoon

Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus voittaa matka Torontoon katsomaan World Cup:ia. Sen jälkeen kun olet tehnyt tilin muista reksiteröityä unibetin sivuilla kyseiseen kampanajaan. Tämän jälkeen tee ensitalletus, jokaisesta 20€ jonka talleta saat yhden arpalipun Toronton matkalle! Lisää tietoa kampanjasta löydät alla olevasta painikkeesta!

[flytonic-button text=’WORLD CUP’ linkurl=’http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=2892639&bid=22809′ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’green’ border_color=’custom’ border_color_custom=’#000000′ text_color=’lgt’ ]

Tämän kaiken lisäksi tekemällä tilin vain meidän kautta osallistut Sami Vatasen nimmarilla varustetun pelipaidan arvontaan! Tästä ei voi enää ensitalletusbonus parantua!

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *