Viime aikoina hienosti edukseen esiintynyt Arizona Coyotes iski yhteen Toronton kanssa kanadassa suomen aikaa yöllä. Rick Tocchet Yotesin penkin takana on saanut joukkueen vihdosta viimein puhaltamaan yhteen hiileen ja joukkuepelikin toimii. Tämä näkyi myös ensimmäisessä erässä tänään. Coyotes haastoi täysin rinnoin Toronton vahvan hyökkäyksen ja se puolusti tiivisti keskialueen. Raanta maalillaan otti varmasti ne, mitä tuli ja Coyotes iski. Brendan Perlini iski ensimmäisen erän ainoan maalin, Fredrik Andersenin ollessa voimaton. Andersenin nollapeliputki kestikin yli 130 minuuttia, mutta tänään Coyotes teki tuolle putkelle lopun jo ensimmäisessä erässä.

Toinen ja kolmas erä:

Toisessa erässä Van Riemsdyk tasoitti torontolle ottelun Kadrin ja Marnerin esityöstä ylivoimalla, mutta Yotes iski jälleen kerran vastaan. Viime päivinä siirtohuhuissa juuri Toronton suuntaan ollut Oliver Ekman-Larsson iski vieraat johtoon hienolla laukauksella siniviivalta ja Andersen oli jälleen yllätetty. Kolmannessa erässä Toronto pisti lisää tuulta myllyyn ja painoi päälle. Auston Matthews luulikin tasoittaneensa ottelun 2-2, mutta tuomarit olivat toista mieltä: Maali hylättiin. Hyman painoi mailallaan Raantaa sen verran, että maali luettiin väärin tehdyksi. Maalivahdin estämiseksi. Raannalla oli tökkäisyn jälkeen hyvin aikaa nousta vielä hyvään asentoonkin ja torjua, mutta tällä kertaa tuomarit olivat tätä mieltä. Toisena iltana ja toisessa ottelussa, olisi tuomio saattanut mennä täysin toiseen suuntaankin. Mielenkiintoinen tilanne silti. Toronto tulitti kiekkoa tämän jälkeen vielä Raannan taakse putkiinkin ja pääsi lähelle, mutta tulosta ei syntynyt. Coyotes iski kiekon kaksi kertaa vielä tyhjään maaliin, toronton pelatessa ilman maalivahtia ja voitti ottelun ansaitusti 1-4. Vihdoin Coyotes on alkanut saamaan voittoja myös suoraan varsinaisella peliajalla ja se jos jokin on tervetullutta Arizonan organisaatiolle.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!