KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Arsenal sekä West Ham ottavat mittaa toisistaan sunnuntain alkuiltapäivässä. Kyseessä on Lontoon paikallispeli, jonka taustalla on tällä kertaa historiallisia uutisia.

Kotijoukkue Arsenalin kausi on edennyt aika lailla joukkueen materiaalin edellyttämällä tavalla. Tykkimiehet ovat jäämässä odotetusti ulos Mestarien liigasta, tosin tarjolla on edelleen takaportti Eurooppa-liigan kautta. Arsenal kohtaa Atletico Madridin UEL-välierissä ensi torstaina, ja nämä ottelut ovat varmasti loppukauden kohokohta.

Tykkimiesten asenteessa on tuskin ongelmia myöskään liigapeleissä – siitä pitää huolen parin päivän takainen uutinen. Valmentajalegenda Arsene Wenger jättää nimittäin joukkueen tulevan kauden päätteeksi. Pelaajat haluavat varmasti jättää 22 vuotta seuran parissa työskennelleelle ranskalaiselle komeat jäähyväiset, joten loppukauden peleissä tuskin lönkytellään – etenkään kotiyleisön edessä.

Vierasjoukkue West Hamilla oli hyvä sauma käytännössä varmistaa sarjapaikkansa maanantaina. Hammers ei kuitenkaan onnistunut kaatamaan surkeaa Stokea kotonaan, joten pelattavaa riittää loppukaudeksi. Joukkue on peliesitystensä mukaisella sijaluvulla sarjataulukon alapäässä.

Arsenal ja West Ham ovat Valioliigan runsasmaalisimpia joukkueita – ainoastaan Liverpoolin ja Manchester Cityn otteluissa on nähty enemmän maaleja. Arsenal on pelannut seitsemän yli 2,5 -maalin tulosta putkeen, ja ainoastaan yksi edellisestä kolmestatoista ottelusta on jäänyt alle kolmeen maalin. West Ham on pitänyt nollat yhden kerran edellisen kuudentoista ottelun aikana. Joukkueen puolustus on yksi sarjan heikoimmista.

Arsenalin motivaatio on varmasti kunnossa, ja Wengeriltä on tuskin luvassa ihmeempiä lepuutuksia. Mezut Özil on esim. skipannut kaksi edellistä ottelua, joten saksalainen tarvitsee pelituntumaa ennen torstain UEL-välierää.

Aasialainen yli 3,0 maalin veto ilta kertoimella 1,82 (todennäköisyysarvio 63%) on todella maistuva ja osuva valinta. Saat siis panoksesi takaisin tasan kolmen maalin tuloksella. Voit vaihtoehtoisesti pelata myös yli 3,5 maalia kertoimella 2,35 (todennäköisyysarvio 50%). Tasoitusvedoissa kertoimet ovat hyvin kohdallaan. Rohkeat voivat kokeilla pikkupanoksella West Hamin suoraa voittoa kertoimella 6,50 (todennäköisyysarvio 17%).

Photo © Julian Osley (cc-by-sa/2.0)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!